AL MASNOU

Detinguts tres lladres per robar a gent gran distraient-la amb abraçades

El grup regalava a les seves víctimes una cadena d'escàs valor i mentre els la posaven, els sostreien les que elles portaven

 

  / MOSSOS D'ESQUADRA

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d'Esquadra han detingut al Masnou (Maresme) dues dones i un home acusats de robar a gent gran i a persones vulnerables les joies que portaven, distraient-les mentre les abraçaven.

Segons ha informat la policia autonòmica, els tres presumptes lladres, d'entre 19 i 34 anys i veïns de Madrid, van ser detinguts hores després de robar una cadena d'or a una àvia a qui van preguntar l'adreça d'un ambulatori quan passejava pel Masnou. Els suposats lladres, que anaven en cotxe, es van acostar a la víctima i li van preguntar l'adreça d'un ambulatori assegurant que tenien una urgència mèdica.

Una vegada la víctima els va haver indicat el camí, una de les dones que anaven en el vehicle va baixar per abraçar fortament la dona com a mostra d'agraïment, tot i l'oposició d'aquesta.

Per expressar la seva gratitud, la dona va insistir posteriorment a regalar a la víctima una medalla d'or, d'escàs valor, i mentre l'hi col·locava al voltant del coll va aprofitar per sostreure-li la cadena d'or que portava la dona amb unes alicates, sense que aquesta s'adonés del robatori.

Notícies relacionades

Gràcies a la descripció facilitada per la víctima, els mossos van localitzar unes hores després el vehicle dels presumptes lladres i els va sorprendre quan presumptament intentaven perpetrar un robatori similar a la mateixa població del Masnou.

En el registre del cotxe, els agents van trobar diverses bosses de plàstic amb cadenes i penjolls de baix cost, que suposadament utilitzaven per confondre les seves víctimes, així com diverses peces de roba i gomes de cabells que utilitzaven per evitar ser conegudes.