DESPRÉS DE 16 MESOS DE RELACIÓ

Fernando Alonso i Lara Álvarez trenquen

La parella va acabar amb la relació fa dues setmanes per la distància i les seves atapeïdes agendes

Fernando Alonso i Lara Álvarez trenquen
1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Poc més d'un any és el que ha durat la relació entre el pilot de fórmula 1 Fernando Alonso i la periodista Lara Álvarez. Segons publica 'El Mundo', la parella va decidir posar-hi punt final fa dues setmanes de manera definitiva. Les causes de la ruptura sembla que són la distància i les exigències professionals de tots dos.

Notícies relacionades

El desembre del 2014 es va fer pública la seva relació arran d'una fotografia en què es veia Lara a la festa de Ferrari convidada pel pilot asturià. Des d'aleshores, han compartit molts dels seus millors moments a les xarxes socials i Twitter s'ha alimentat dels constants rumors de casament entre la parella. No obstant, fa unes setmanes, la presentadora no va acompanyar Alonso a Montmeló malgrat estar de vacances i això va aixecar les primeres sospites en el seu cercle més pròxim.

LA VIDA CONTINUA

Després de la ruptura, cadascun seguirà amb els seus compromisos. Lara Álvarez se'n va a Hondures, on repetirà com a presentadora a 'Supervivientes', mentre que Alonso viatja a Austràlia per al Gran Premi de fórmula 1 de la setmana que ve, en què no va poder participar l'any passat per l'accident que va tenir als entrenaments a Catalunya.