28 maig 2020

Anar al contingut

Ernest Folch relleva Vehils en la direcció del diari 'Sport'

L'actual director editorial d'Ediciones B prendrà possessió del càrrec els pròxims dies gràcies a un acord del consell d'administració de Grup Zeta

Ernest Folch relleva Vehils en la direcció del diari 'Sport'

El consell d'administració de Grup Zeta ha acordat aquest dilluns el nomenament d'Ernest Folch com a nou director del diari esportiu 'Sport' en substitució de Joan Vehils. El relleu serà efectiu els pròxims dies. Folch és l'actual director editorial d'Ediciones B de Grup Zeta i compta amb una experimentada i prestigiosa trajectòria professional en l'àmbit de l'edició de llibres i en el periodístic. Escriu regularment a 'Sport' i a EL PERIÓDICO DE CATALUNYA, i participa en nombroses tertúlies i programes radiofònics i de televisió.

Vehils és un altre periodista acreditat de Grup Zeta que feia vuit anys que dirigia 'Sport'. Persona vinculada sempre al món de l'esport, continuarà desenvolupant importants tasques com a nou director de comunicació i relacions institucionals de Grup Zeta a Catalunya.

'Sport' és un dels diaris emblemàtics del Grup Zeta i referència inequívoca del barcelonisme, tant a Espanya com al món. El seu repte és seguir sent un producte periodístic global, multisuport de qualitat i influència en l'univers esportiu.