Detingut per robar un cotxe i conduir-lo drogat fins a provocar un accident

Els fets van passar a l'autopista C-32, a l'altura de la sortida de Sant Pere de Ribes

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 22 de gener un home de 50 anys per robar un cotxe i conduir-lo drogat d'amfetamines fins a provocar un accident a Sant Pere de Ribes (Garraf).

La policia catalana ha detallat que el detingut és de nacionalitat espanyola, veí de Vilanova i la Geltrú (Barcelona) i té antecedents per robatoris amb violència i intimidació.

Els fets van passar el mateix dia 22 cap a les 09.30 hores, quan els agents dels Mossos de la comissaria de Sitges van rebre l'avís que un home acabava de sostreure una furgoneta, amb les claus posades.

Pocs minuts després, es va rebre l'avís d'un accident de trànsit a l'autopista C-32, a l'altura de la sortida de Sant Pere de Ribes, en sentit Tarragona, on la furgoneta sostreta va xocar amb un altre vehicle a l'intentar avançar-lo a gran velocitat.

Notícies relacionades

El presumpte lladre va marxar del lloc dels fets a peu, i els agents el van localitzar en una gasolinera del municipi, on el van sotmetre a la prova d'estupefaents, que va donar positiu per amfetamines.

L'home va passar a disposició policial pels delictes de furt d'ús de vehicle, conducció sota els efectes de les drogues i conducció temerària, i finalment va quedar en llibertat amb càrrecs.