Dos morts a trets en una revenja a Terrassa

Alguna de les víctimes presenta trets al cap, causats possiblement per una arma amb silenciador

L'autor hauria irromput en un pis del barri de Roc Blanc i fugit per una finestra, després de disparar als ocupants

adsdsads

adsdsads

1
Es llegeix en minuts
GUILLEM SÀNCHEZ / TERRASSA

Dues persones van morir ahir a la tarda en un tiroteig que va tenir lloc en un domicili del carrer de Nàpols, al barri de Roc Blanc de Terrassa (Vallès Occidental). Segons sembla, les dues víctimes mortals presenten trets al cap, en el que, segons les primeres hipòtesis amb què treballa la policia, podria ser una revenja derivada d’una disputa relacionada amb les drogues.

Fonts de la investigació expliquen que, probablement, un home va irrompre a mitja tarda al pis i va disparar contra les cinc persones que es trobaven en aquell moment a la vivenda. Dos homes, procedents d’Europa de l’Est, van morir en l’acte, mentre que els altres tres ocupants van aconseguir fugir pel balcó.

Els tres supervivents, amb ferides lleus, van ser interceptats més tard pels Mossos d’Esquadra i traslladats a dependències policials per prestar declaració.

L’agressor, segons sembla, hauria pogut sortir de la vivenda a través d’una finestra. L’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord dels Mossos d’Esquadra ha obert una investigació amb l’objectiu d’intentar esbrinar la identitat de les dues víctimes mortals.

SETGE POLICIAL

La Policia Local de Terrassa i els Mossos d’Esquadra van habilitar un dispositiu que va posar setge a tota la zona. Es tractava d’un desplegament dinàmic i elàstic amb l’objectiu que s’anés adaptant a mesura que s’obtingués més informacions respecte a la identitat de l’autor dels fets, que seguia fugit ahir a la nit.

Notícies relacionades

En el número 6 del carrer de Nàpols de Terrassa, el bloc on es va produir el tiroteig, en un barri situat al nord-oest de la ciutat vallesana, els veïns es mostraven sorpresos, fonamentalment perquè «ningú ha sentit res», asseguraven ahir a la nit. Aquestes declaracions vindrien a reforçar la possibilitat que l’autor del crim hagués usat un silenciador.

Malgrat que la policia va insistir que es tractava d’un fet ja acabat, del qual no s’esperaven nous episodis, els residents de la zona van afirmar que el succés ha alimentat el malestar i la incertesa al barri. Altres veïns del carrer de Nàpols i la seva proximitat, reunits a la Cafeteria Lele, preguntaven estranyats si el desplegament policial no obeïa a una altra jornada de rodatge d’una pel·lícula que l’actor Mario Casas està gravant aquests dies a la zona. 

Temes:

Assassinats