FESTES DE PAMPLONA

Tres ferits per banya en el veloç primer 'encierro' de Sant Fermí

Els Jandilla han protagonitzat una veloç i, en alguns moments, perillosa carrera

Accidentat primer ’encierro’ de Sant Fermí 2015 protagonitzat pels toros de la ramaderia de Jandilla complint amb la seva fama d’un dels més perillosos, amb una carrera plena d’incidents amb ferits de diversa gravetat. / JESÚS DIGES / VÍDEO: ATLAS

1
Es llegeix en minuts

El primer 'encierro' dels 'sanfermines'sanfermines, protagonitzat per toros de la ramaderia de Jandilla, ha sigut ràpid i ha portat moments de perill, amb diversos mossos tocats per les bèsties i tres ferits per banya de toro. Un total d'11 persones han sigut traslladades al Complex Hospitalari de Navarra.

La carrera ha començat encapçalada pels esquellers, encara que al cap de pocs metres un toro negre ha obert un espai a la costa de Santo Domingo, on s'han viscut els primers moments de tensió, que després s'han intensificat al revolt de Mercaderes i al primer tram del carrer Estafeta.

.

 Primer {encierro} de {San} Fermín 2015 ràpid i perillós

L''encierro' ha durat una mica més de dos minuts.

Els ferits són dos correrdors dels Estats Units i un del Regne Unit, i un total d'11 persones han sigut traslladades al Complex Hospitalari de Navarra, dues d'elles amb pronòstic reservat.

A la costa de Santo Domingo, M. W. O., dels Estats Units, de 38 anys, ha resultat banyegat a l'aixella dreta, segons el comunicat mèdic facilitat pel cap del servei d'Urgències del Complex Hospitalari, Javier Sesma, que ha precisat que és al quiròfan i el seu pronòstic és menys greu perquè no s'ha vist afectada la cavitat toràcica.

Notícies relacionades

D. M. O., de Califòrnia (Estats Units), de 27 anys, ha sigut traslladat des del tram de Mercaderes amb una ferida superficial per banya a la regió lumbar, de caràcter lleu.

També amb una lesió per banya de toro ha sigut atès A. B. O., del Regne Unit, de 30 anys, que ha sigut traslladat des del tram de Telefónica amb una ferida per banya al perineu de pronòstic menys greu.

Temes:

Sant Fermí