COMMEMORACIÓ ECOLOGISTA

Google ret homenatge al Dia de la Terra amb un 'doodle'

El buscador planteja un test per descobrir quin animal s'amaga darrere l'internauta

’Doodle’ que proposa Google aquest dimecres en l’homenatge al Dia de la Terra.

’Doodle’ que proposa Google aquest dimecres en l’homenatge al Dia de la Terra. / GOOGLE.ES

1
Es llegeix en minuts

Aquesta vegada li ha tocat al Dia de la Terra. El logo del buscador més utilitzat a internet, Google, ha adoptat aquest dimecres un aspecte 'molt animal' i terraqüi per retre homenatge al Planeta Blau.

Es tracta d'un 'doodle' molt particular que proposa als internautes un test per saber quin animal s'amaga darrere seu. Després d'analitzar algunes preguntes sobre els seus hàbits, el buscador determina quina bèstia correspon a cadascú. Una llagosta mantis, un coral, un teixó, un dragó de comodo, una sèpia i un calamar gegant són les opcions disponibles una vegada resolt el qüestionari. ¿Quin ets tu?

ELS ORÍGENS D'AQUEST DIA

Notícies relacionades

Un dia com avui, el 22 d'abril de 1970, el senador Gaylord Nelson va promoure una manifestació per a la creació d'una agència ambiental. Arran de la pressió social de mil universitats, 10.000 escoles i centenars de comunitats que van participar en aquesta mobilització, el govern nord-americà va crear l'Agència de Protecció Ambiental, un conjunt de lleis destinades a la protecció del medi ambient.

Des d'aleshores s'ha establert aquesta data com el Dia de la Terra amb l'objectiu de crear una consciència comuna als problemes existents al planeta com la contaminació, la superpoblació, la conservació de la biodiversitat, entre altres preocupacions ambientals.