BUSCANT 'NESSIE'

Google s'uneix amb un 'doodle' animat al misteri del monstre del llac Ness

81è aniversari de la llegenda més famosa d'Escòcia

2
Es llegeix en minuts

Per commemorar el 81è aniversari de la recerca de la criatura més famosa d'Escòcia, el monstre del llac NessGoogle ha canviat aquest dimarts el logo del seu motor de recerca per un 'doodle' animat.

També Google Maps, a través de l'aplicació Street View, i sota el títol 'Submergeix-te al llac Ness' ofereix imatges en 360º en una visita subaquàtica pel llac perquè els usuaris s'uneixin a la recerca del monstre.

Es tracta de tres suposats extraterrestres que, a bord d'un submarí que es troba en el cos de 'Nessie' i que té també el seu cap, pedalegen per sota de les aigües del llac Ness.

El 'doodle' protagonista d'aquest 21 d'abril celebra avui que fa 81 anys Ian Wetherell va mostrar al món la primera fotografia del que podria ser el monstre, que es trobava enmig de la boira de les aigües del llac Ness.

UN MUNTATGE QUE HA PASSAT A LA HISTÒRIA

No obstant, sis dècades després, Chris Spurling fill de Wetherell, va confessar que la foto era un muntatge, ja que van fer una espècie de submarí de joguina amb la figura del monstre i el van llançar al llac, van captar la imatge i la van vendre a un diari local en venjança per desacreditar i burlar-se de la versió del seu pare d'una suposada empremta de 'Nessie'.

No obstant, tot i ser un muntatge, aquesta imatge s'ha convertit en una icona de la història del llac Ness.

'NESSI' A LES XARXES

Són molts els que s'han sumat a la celebració de l'aniversari de la recerca del monstre al llac. Ho han fet a les xarxes socials, amb el 'hashtag' #Ness o #Nessie, que ja s'ha convertit aquest dimarts al matí en 'trending topic'. I és que la seva existència i parador han despertat sempre molt misteri entre la població mundial; a més, la seva figura sol causar simpatia entre persones de totes les edats. Això sí, cadascú té la seva pròpia versió.

   

    

 

Notícies relacionades