Detingudes dues menors a Jaén per assetjar durant tres anys una altra nena

Sotmetien la víctima a contínues vexacions verbals i físiques, fins i tot quan va canviar d'institut

1
Es llegeix en minuts

La Policia Nacional ha detingut a Linares (Jaén) dues menors de 16 anys per assetjar una companya d'institut durant gairebé tres anys.

Aquestes joves sotmetien la víctima a contínues vexacions verbals i físiques, tant dins com fora del centre escolar, segons un comunicat de la Policia Nacional.

Una d'elles, que actuava com a líder, assenyalava les víctimes de les quals després es mofaven i burlaven utilitzant també les xarxes socials per enviar un missatge massiu als seus contactes difonent una imatge que degradava la víctima.

Les joves assetjadores van començar a mofar-se de la forma de vestir de la víctima per avergonyir-la, però a poc a poc les mofes van passar a ser dures agressions verbals amb l'objectiu de minvar la seva autoestima.

Davant aquesta situació la jove va començar a buscar excuses per no anar a l'institut i va repercutir en el seu rendiment escolar, que va baixar notablement, i en la seva salut, ja que va començar a patir forts mals de cap, nàusees, ansietat i falta de son.

Per intentar solucionar la situació, els pares de la menor assetjada van decidir canviar-la d'institut, però a partir d'aquell moment, les vexacions van continuar a través de les xarxes socials.

A més, les noies li van enviar un missatge per citar-se a parlar amb ella en una cèntrica plaça de la ciutat i en la trobada concertada van insultar la menor i li van arrencar un gran floc dels cabells, que posteriorment van fotografiar i van enviar als seus contactes a través de les xarxes socials.

Notícies relacionades

Els investigadors, quan van tenir coneixement dels fets, van identificar les presumptes agressores i les van detenir.

A més es van realitzar gestions per identificar altres víctimes, que una vegada localitzades, van manifestar haver sigut objecte també de burles, menyspreus, lesions i actes vexatoris per part de les dues noies.