Mor una noia a Càceres al caure del vehicle en marxa

El seu marit, el conductor, ha sigut detingut

1
Es llegeix en minuts

Una noia de 23 anys va morir al caure dimecres d'un vehicle en marxa a Càceres conduït pel seu marit, que ha sigut detingut i a qui, "en principi", se li imputa "homicidi dolós".

Segons ha informat la Delegació del Govern a Extremadura en declaracions a Europa Press, dimecres a les 16.30 es té coneixement d'un "accident" en què una dona resulta ferida "molt greu" al caure a la via des d'un vehicle.

El sinistre es va registrar a l'altura del quilòmetre 555 de l'A-66, al carril d'incorporació a l'autovia sentit Sevilla des de l'EX-100, al terme municipal de Càceres.

La dona, de 23 anys, anava al seient del copilot d'un vehicle conduït pel seu marit de 24 anys, "sense poder-se determinar a priori les causes de la caiguda", ha apuntat la Delegació del Govern.

Notícies relacionades

En el lloc dels fets es van personar els serveis mèdics i la Guàrdia Civil, que va procedir a la detenció del marit, que en aquests moments es troba a la comandància de la Guàrdia Civil de Càceres i que passarà a disposició judicial en les pròximes hores.

La noia de 23 anys va morir a l'hospital i al llarg del matí d'aquest dijous se li practicarà l'autòpsia a l'Institut de Medicina Legal de Càceres. El Jutjat número 6 de Càceres és l'encarregat de la investigació.