EL CONJUNT S'OFEREIX GRATIS AMB CINC CUPONS

Un elegant joc de tovalloles de Rosa Clará, amb el diari

Les tres unitats són de cotó de gramatge superior i gran qualitat

Les trestovalloles de RosaClará, en gris fosci amb la marca brodada.

Les trestovalloles de RosaClará, en gris fosci amb la marca brodada.

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO
BARCELONA

Una llar elegant es distingeix pels detalls. EL PERIÓDICO DE CATALUNYA ofereix als seus lectors un exclusiu conjunt de tres tovalloles dissenyades per Rosa Clará. Els lectors i subscriptors d'EL PERIÓDICO poden aconseguir el set de tovalloles omplint una cartilla que es publicarà el diumenge 8 i el dilluns 9 de març amb 5 dels 7 cupons que publicarà aquest diari des del 9 fins al 15 de març.

El conjunt està compost per una tovallola de bany (de 140 x 70 cm), una de mans (100 x 50 cm) i una de cortesia (30 x 30 cm). Les tres peces són de cotó 100% i tenen un gramatge superior de 550 grams (quantitat de fil de cotó per metre quadrat) i compten a més amb un ris americà de gran absorció.

Notícies relacionades

Cada peça, de color gris fosc, incorpora brodada en beix la marca Rosa Clará, que des de fa 20 anys és sinònim de disseny innovador i teixits de qualitat.

Els interessats hauran de fer una reserva per telèfon o SMS fins al 15 de març. En el moment de recollir les tovalloles hauran d'abonar únicament 9,95 euros per despeses de transport i manipulació.