JUSTÍCIA EN ENTREDIT

L'advocada Sílvia Villullas diu que l'han acomiadat per aparèixer a 'Ciutat morta'

L'amiga de Patricia Heras assegura que denunciarà l'empresa de seguretat privada Segur Ibérica, en què treballava fins ahir

L’advocada Sílvia Villullas denuncia que l’han acomiadat per sortir al documental ’Ciutat morta’.

L’advocada Sílvia Villullas denuncia que l’han acomiadat per sortir al documental ’Ciutat morta’. / CIUTAT MORTA

1
Es llegeix en minuts
MAYKA NAVARRO / BARCELONA

Sílvia Villullas, advocada de professió i amiga de la condemnada Patricia Heras --que es va suïcidar--, ha assegurat que dilluns la van acomiadar del seu lloc de treball a l'empresa de l'àmbit de la seguretat privada Segur Ibérica, després que ella comuniqués a la seva cap directa que havia col·laborat i aparegut en el documental 'Ciutat morta', dedicat al cas del 4-F.

Notícies relacionades

"La meva cap ho va comentar amb el responsable de recursos humans i aquest amb el cap territorial de l'empresa, que crec que és un mosso d'esquadra en excedència, i aquest va dir que no volia que jo seguís treballant. I em van acomiadar".

Villullas ha avançat que pensa presentar una denúncia per acomiadament improcedent. ¿Però no han dissimulat?, li van preguntar a la roda de premsa en què va participar amb familiars dels condemnats pels fets del 4 de febrer del 2006. "En absolut, em van acomiadar per aparèixer al documental".

Temes:

Ciutat Morta