Tres morts i nombrosos ferits al col·lisionar dos autobusos a la A-62 a Palencia

Els vehicles, un portuguès i un altre de francès, han xocat a les nou del vespre

1
Es llegeix en minuts

Tres persones han mort i diverses han resultat ferides, quatre d'elles greus, en un accident de trànsit ocorregut al xocar dos autobusos a l'autovia A-62 (Burgos-Portugal) a l'altura de Torquemada (Palència).

L'accident ha tingut lloc pels volts de les nou del vespre al quilòmetre 65 de l'autovia A-62, en sentit Burgos, segons ha informat el Servei d'Emergències de Castella i Lleó 112 i la Subdelegació del Govern a Palència.

Segons sembla un dels autobusos ha tocat l'altre lateralment i diverses persones han quedat atrapades a l'interior d'un d'ells, de manera que hi han hagut d'intervenir els bombers de Palència i diverses dotacions de la província.

També han intervingut la Guàrdia Civil i Emergències Sanitàries que ha enviat diversos equips mèdics, dos UVIS mòbils, tres ambulàncies de suport vital bàsic i dues ambulàncies col·lectives.

A més s'ha donat avís a la Creu Roja i l'Agència de Protecció Civil ha activat el Grup d'Intervenció de Psicològica de Castella i Lleó per si fos necessària la seva intervenció.

En un primer moment, els facultatius del Servei de Sanitat de Castella i Lleó (Sacyl) van confirmar dos fallecidos, encara que posteriorment han precisat que són tres les persones que han perdut la vida.

Notícies relacionades

A més dels tres morts, quatre ferits revesteixen gravetat i han estat traslladats a l'Hospital Río Carrión de Palència, segons han detallat fonts del 112 a la seva web.

Segons les primeres informacions disponibles, un dels autobusos és portuguès i l'altre francès i hi viatjaven un total de 59 persones, segons aquestes fonts.