Investigació oberta

Nou detinguts a Girona en un tiroteig relacionat amb el tràfic de droga

Els fets van passar en una plantació de marihuana de l'Alt Empordà

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d'Esquadra han detingut nou persones presumptament implicades en un tiroteig que es va produir a Sant Llorenç de Muga (Alt Empordà) relacionat amb el tràfic de droga.

Segons ha informat la policia catalana en un comunicat aquest dijous, el tiroteig va tenir lloc el 16 de setembre en una plantació de marihuana, i s'hi van veure implicats els ocupants d'una furgoneta i un turisme, als quals la policia va seguir i va detenir posteriorment.

A la furgoneta hi viatjaven set persones i al vehicle hi van trobar 200 quilos de plantes de marihuana, per això van detenir els ocupants.

A l'altre cotxe hi viatjaven un pare i el seu fill, i a casa seva hi van trobar 101 plantes de marihuana, quatre escopetes i munició, que també van ser detinguts.

Notícies relacionades

Els Mossos continuen la investigació per determinar quin és el motiu que va portar a enfrontar-se els dos grups, als quals s'atribueixen delictes contra la salut pública i la seguretat del trànsit.

Els arrestats, dos dels quals tenien antecedents, passaran avait a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.

Temes:

Tirotejos