De la línia Jerez-Madrid

Cinquanta ferits al bolcar un autocar a Ciudad Real

L'accident ha tingut lloc a les 4.25 hores després d'un xoc entre dos turismes i l'autobús

1
Es llegeix en minuts

Dues persones han quedat ferides de gravetat, dues de diversa consideració i 46 més ferides lleus al bolcar l'autobús en què viatjaven en un accident de trànsit al quilòmetre 174 de l'autopista A-4 en sentit Madrid, a la localitat Manzanares (Ciudad Real).

L'accident ha tingut lloc aquest dilluns a les 4.25 hores després de la col·lisió de dos turismes i l'autobús, que cobria la línia Jerez-Madrid.

En l'autocar hi viatjaven 55 persones i fins al lloc de l'accident s'han traslladat efectius de la Guàrdia Civil, dotze ambulàncies, tres uvi mòbils, dos metges d'urgències, dos helicòpters sanitaris i voluntaris de Protecció Civil de Manzanares i Valdepeñas, i els bombers de Manzanares.

Notícies relacionades

Precisament els bombers han hagut d'extreure un dels viatgers que havia quedat atrapat a l'autobús després de l'accident.

Al lloc de l'accident s'hi ha instal·lat un hospital de campanya en què s'han atès els ferits lleus, mentre que els dos ferits greus han estat traslladats als hospitals de Toledo i Ciudad Real.