El Marroc impedeix un nou assalt d'immigrants a la frontera de Ceuta

Els indocumentats pretenien arribar a la platja del Tarajal per entrar nedant a Espanya

El nombre d’immigrants que saltaven la tanca que separa els dos continents era tan alt que aquesta es va trencar. / periodico

1
Es llegeix en minuts

La Gendarmeria marroquina ha impedit un nou assalt a la frontera de Ceuta per la platja del Tarajal d'un grup d'uns 100 immigrants subsaharians i cap d'ells ha aconseguit accedir al territori nacional, després de l'assalt de dimarts registrat a la mateixa zona.

Segons fonts policials, l'incident s'ha produït al voltant de les 07.00 hores quan els immigrants han assaltat a la carrera la platja marroquina amb la intenció de nedar fins a la costa de Ceuta.

La Gendarmeria marroquina ha aconseguit repel·lir els immigrants que han intentat l'assalt, sense que cap d'ells aconseguís accedir a la platja ceutina. A la frontera espanyola s'han desplegat desenes d'efectius de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil per contenir l'allau d'immigrants, però no ha estat necessària la seva intervenció.

Notícies relacionades

L'intent es produeix tan sols 24 hores després que 350 immigrants assaltessin la mateixa zona, 91 dels quals van poder entrar a la ciutat per la platja del Tarajal. La Delegació del Govern ha calculat que uns 600 immigrants subsaharians són a prop de la frontera ceutina a l'espera d'entrar irregularment a la ciutat.

El delegat del Govern, Francisco Antonio González, ha advertit que aquests dies es produiran més intents d'entrada ja que les màfies que trafiquen amb aquestes persones les animen a intentar l'assalt aquests últims dies de bon temps.