Un centenar d'immigrants entren a Melilla després de saltar la tanca fronterera

Agents de la Policia i la Guàrdia Civil estan perseguint els assaltants per diferents zones de la ciutat

La plaça nord-africana celebra aquest dimarts el 516 aniversari de la seva pertinença a Espanya

Allau d’immigrants de matinada a Ceuta i Melilla. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Desenes d'immigrants han aconseguit aquest dimarts entrar a Melilla en un salt massiu a la tanca fronterera en què han participat més de 200 subsaharians. Segons han informat fonts policials, l'assalt al perímetre s'ha produït cap a les 6.30 hores a la zona pròxima al punt fronterer de Barrio Chino i a l'aeroport.

Les forces i els cossos de seguretat de l'Estat han intentat contenir l'entrada dels immigrants amb l'ajuda d'un helicòpter, encara que es calcula que el nombre de persones que ha aconseguit entrar a la ciutat pot rondar els 100.

Notícies relacionades

Després d'aconseguir saltar la tanca, els immigrants han sortit corrent en diverses direccions per la ciutat, perseguits per agents de la Policia i la Guàrdia Civil.

Aquest és el primer assalt a la tanca registrat en les últimes setmanes, ja que s'havien viscut unes jornades de relativa tranquil·litat en el perímetre, encara que amb localitzacions de grups constants. L'entrada d'immigrants coincideix amb el Dia de Melilla, una data que celebra el 516 aniversari de la pertinença de la ciutat a Espanya.