Anar al contingut

L'autòpsia apunta que el ciutadà rus trobat mort a Lloret va morir per asfíxia

Els Mossos descarten que es tracti d'una mort homicida i alliberen les dues detingudes

EL PERIÓDICO / Girona

L'autòpsia del cadàver del ciutadà rus localitzat en un pis de la zona de Fenals, de Lloret de Mar (la Selva), apunta a l'asfíxia com a principal causa de la mort i la situa la matinada de diumenge a dilluns, segons han informat fonts dels Mossos d'Esquadra, que han descartat la implicació de terceres persones en aquesta mort, per la qual cosa no es tracta d'una mort homicida.

Malgrat que en un primer moment s'apuntava que la víctima, un home d'uns 50 anys, havia mort per un tall al coll, tot indica que es tracta de marques produïdes per haver tingut alguna cadenacable lligat al coll.

Una versió estranya

Dilluns passat a la nit uns coneguts de la víctima i de la seva parella, també russa, van denunciar davant els Mossos d'Esquadra que la dona els havia dit que tenia el seu marit mort al bany i que pensava desfer-se d'ell enterrant-lo a la muntanya. La parella havia arribat a Lloret anys enrere, però feia uns dos mesos que s'allotjaven a casa d'una amiga després que els haguessin tret del seu pis per no pagar el lloguer.

Els Mossos es van presentar al pis del carrer Pere Codina de Lloret de Mar i van trobar l'home mort al bany i la seva dona i la propietària del pis, borratxes. En un primer moment, van detenir les dones per desobediència a agents de l'autoritat i després per la seva presumpta relació amb els fets. Les dues detingudes ja han estat posades en llibertat.

0 Comentaris
cargando