UNA gustosa PROMOCIÓ

5 xefs preparen menús de festa per al diari

EL PERIÓDICO ofereix el llibre 'La nostra cuina de festa' per només 4,95 €

El receptari de 50 plats inclou com a regal un litre de caldo de pollastre Aneto

Carlos Abellán: Julivertada. / MARIESA GONZÁLEZ

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Barcelona

Lacuina és una festa. Les principalscelebracions del calendari tenen el seu gran plat, tant dolç com salat o tots dos a la vegada.Canelons per Sant Esteve, panellets per Tots Sants, bunyols perQuaresma, mona per Pasqua, coca per Sant Joan,tortell per Reis... i així una inacabable festa gastronòmica des del principi fins al final de l'any. EL PE­RI­ÓDICO DE CATALUNYA posa a la taula dels seus lectors un receptari festiu preparat per alguns dels millors cuiners de Catalunya:Carles Abellán (restaurant Comerç, 24),Carles Gaig (restaurant Gaig),Mey Hofmann (restaurant Hofmann),Paco Pérez (Miramar) iVíctor Quintillà (Lluerna). En total vuitestrelles Michelin.

Totes aquestes receptes populars estan incloses en el llibre'La nostra cuina de festa', que avui es posa a la venda per només 4,95 euros i, el que és millor, aquest econòmic preu inclou com a regal un bric d'un litre de caldo Aneto de pollastre 100% natural. El llibre es podrà adquirir fins al 30 de desembre.

Hi ha primers plats, segons i postres per convertir qualsevol festa en una celebració única. Aquest receptari culmina amb un índex on estan recollides alfabèticament totes les receptes. Són 50 excel·lents plats elaborats per cinc xefs de Catalunya. I, a més a més, en cadascuna d'elles es recomana un vi o un cava. Cada recepta va acompanyada d'una petita informació.

Notícies relacionades

Per obrir boca n'enumerem algunes com l'escudella icarn d'olla, que constitueix per la seva contundència unmenú per si sol, els canelons o els bunyols de bacallà i l'arròs Barcelona. De segon, a elegir: carn o peix per poder satisfer els gustos culinaris de la família i dels convidats. Hi ha diferents opcions com les mandonguilles amb sípia, el tronc de lluç farcit de festa o el tradicional bacallà amb cigrons i espinacs. Tots ells complementats amb generoses racions deguarnicions i salses.

Xocolata

Lespostres que recomana el llibre també sónirresistibles, tota una llaminera temptació en què predomina la xocolata. Per exemple, un arbre de Nadal de caramel, pera i xocolata; figues i crema catalana; un torró tou per a grans i petits o orelletes, sense oblidar el tronc de Nadal per a aquestes imminents festes. ¡Bon profit!