Anar al contingut

RECEPTES CONTRA LA CRISI

El vídeo currículum d'una professora de Barcelona a l'atur triomfa a Youtube

La presentació de Núria Fusté ha registrat més de 5.000 visites en sis dies

Diverses escoles ja han contactat amb la docent gràcies a la seva exposició

NÚRIA MARTÍNEZ / Barcelona

La crisi econòmica i l'augment de la desocupació han portat alguns emprenedors a reinventar-se el currículum per destacar en el món laboral. Una de les fórmules amb més èxit és la presentació a través d'un vídeo. L'aspirant intenta mostrar quines són les seves qualitats en un format que diferenciï el seu currículum dels milers que reben les empreses diàriament.

Un bon exemple n'és Núria Fusté Massana, una mestra de Barcelona que mira de vèncer l'atur amb originalitat i creativitat. Fusté treballava a l'escola Laia fins fa unes setmanes, però el centre educatiu va tancar les portes parcialment de manera sobtada al finalitzar el curs escolar i va deixar 73 alumnes sense escola i vuit professors sense feina

Més efectiu

Lluny de desanimar-se, Fusté es va posar mans a l'obra i va gravar un vídeo currículum que va penjar a Youtube. "Crec que en els temps que vivim un currículum en paper no és efectiu. El vídeo em permet mostrar qui sóc i com sóc", argumenta la professora. Segons la seva opinió, el que sempre han valorat els seus caps d'ella és "la manera de treballar" i "no els títols".

En sis dies, el vídeo ha rebut més de 5.000 visites. "Malgrat la dura situació que vivim, ja m'han trucat persones interessades en el que faig", afirma la docent.

0 Comentaris
cargando