MILLOR JORNADA DE LA TEMPORADA

Els Castellers de Vilafranca descarreguen tres castells de gamma extra a Sant Fèlix

Els Minyons de Terrassa i la Vella de Valls també fan torres de màxim nivell

1
Es llegeix en minuts
RAFAEL MORALES / Vilafranca del Penedès

Jornada castellera de primer nivell. Nous reptes s'aconsegueixen i Vilafranca del Penedès és un marc incomparable per a la gesta. En una plaça de la Vila plena a vessar, calorosa i refrescada per escasses ratxes de vent, la jornada castellera de Sant Fèlix, amb motiu de la festa major de Vilafranca del Penedès, ha estat aquest dimarts la cita més important de la temporada castellera. I no és exageració. Cinc castells de gamma extra han estat aconseguits.

Els amfitrions, els Castellers de Vilafranca, han aconseguit tres construccions de gamma extra, és a dir, considerades de la màxima complexitat tècnica i d'execució. En concret han descarregat el 4 de 9 amb folre i agulla, el 2 de 9 amb folre i manilles, i el pilar de 8 amb folre i manilles.  Han fallat en l'intent d'afrontar el 2 de 9 sense manilles i el 3 de 10 amb folre i manilles.

Notícies relacionades

Els altres participants en la trobada castellera també han fet un excel·lent paper. Els Minyons de Terrassa han fet un 2 de 9 amb folre i manilles. Els de la Colla Vella del Xiquets de Valls han aconseguit el 9 de 8. La colla Joves dels Xiquets de Valls també hi han participat amb gran èxit.

>> Més informació a e-PeriódicoMés informació a e-Periódico