nova mobilització 2.0 en la recta final de la campanya

Mig centenar de persones continuen a la plaça de Catalunya després de passar-hi la nit

Alguns concentrats asseguren que s'hi quedaran "il·limitadament" fins que el sistema canviï de rumb

Portabella visita els manifestants per saber si el seu partit podrà celebrar a l'enclavament el final de campanya

Portabella, aquest matí a la concentració de la plaça de Catalunya.

Portabella, aquest matí a la concentració de la plaça de Catalunya. / ALBERT BERTRAN

1
Es llegeix en minuts
EFE / Barcelona

Unescinquanta persones, de les 300 que han passat la nit a la plaça de Catalunya de Barcelona, hi continuen aquest matí amb voluntat de seguir-hi, en protesta per lacrisi econòmica i la forma com els polítics i la banca aborden els problemes econòmics que afecten Espanya.

Segons han informat fonts de la Guàrdia Urbana, la concentració es manté deforma pacífica i sense incidents, i els mateixos concentrats s'estan ocupant de netejar l'espai.

"Hem perdut la por"

A la plaça de Catalunya es podia veure aquest matí una tenda de campanya,tres carpes i pancartes amb lemes com "Hem perdut la por", "Uneix-te a nosaltres" o "Vota xoriço".

Notícies relacionades

Alguns dels concentrats, que handormit en sacs de dormir o utilitzant estoretes al centre de la plaça, han anunciat que tenen la intenció de seguir a la plaça "il·limitadament", fins que el sistema no "canviï de rumb".

Visita de Portabella

Aquest matí s'ha acostat fins a la concentració de la plaça de Catalunya el candidat de UxB per Barcelona,Jordi Portabella, que ha dialogat amb els manifestants per saber si seran a la plaça fins divendres, dia que el seu partit tenia previst tancar allà la campanya electoral. Si la concentració persisteix fins llavors, Portabella, ha avançat que acabaran la campanya amb un acte a la ronda de Sant Antoni.

Temes:

Indignats