CANVIS EN MITJANS DE COMUNICACIÓ

El consell de l'ACN destitueix Saül Gordillo com a director

Joan Maria Clavaguera, que va ser director de Catalunya Ràdio, es perfila com a pròxim responsable de l'agència de notícies

1
Es llegeix en minuts

El consell d'administració de l'Agència Catalana de Notícies (ACN) ha cessat aquest divendres el seu director, el periodistaSaül Gordillo, després de celebrar una reunió extraordinària en la qual s'ha nomenat directora en funcions la subdirectora Anna Nogué, segons fonts del Govern.Joan Maria Clavaguera, que va ser director de Catalunya Ràdio, es perfila com a pròxim director de l'ACN.

Segons un comunicat, Nogué ocuparà el càrrec en funcions fins que es nomeni el nou director, que ocupava aquesta plaça des del març del 2007.

Notícies relacionades

Creada el 1999, la CAN és una empresa de titularitat pública amb una participació d'un 70% de la Conselleria de Presidència de la Generalitat i un 30% de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).

El nou consell d'administració, nomenat el març del 2011, està presidit pel secretari de Comunicació del Govern, Josep Martí Blanch, que ha manifestat la voluntat que l'agència continuï al servei de l'espai de comunicació català.