QUATRE ANYS DE LA DESAPARICIÓ

Els McCann escriuen un llibre sobre el segrest de Madeleine

La parella britànica busca recaptar més diners per finançar la recerca de la nena, que avui tindria set anys

Gerry i Kate McCann, davant la premsa dimecres passat a Lisboa.

Gerry i Kate McCann, davant la premsa dimecres passat a Lisboa. / JOAO RELVAS (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Els pares de Madeleine McCann, la nena anglesa desapareguda a l'Algarve portuguès el 2007, publicaran un llibre escrit per ells en què explicaran el cas de la seva filla. Els beneficis que obtindran per les vendes del llibre aniran destinats a finançar la seva recerca, segons ha anunciat l'editorial Transworld.

Kate i Gerry McCann s'han compromès a donar la seva versió sobre la desaparició de la seva filla quan estiuejaven en un apartament de la localitat portuguesa de Praia Da Luz.. Tots els diners que es recaptin amb la venda del llibre aniran destinats a la fundació que van crear Kate i Gerry per buscar Maddie, natural de Rothley, al comtat anglès de Leicestershire.

La investigació oficial sobre el cas que portava a terme la policia portuguesa es va donar per finalitzada el juliol del 2008 i a partir d'aquí, el matrimoni McCann va contractar els serveis de detectius privats per prosseguir la recerca de la seva filla, que estava a punt de complir quatre anys quan va desaparèixer. El llibre, titulatMadeleine, es publicarà el pròxim 28 d'abril, coincidint amb el quart aniversari de la seva desaparició. Kate McCann va explicar que la "raó" per escriure el llibre era poder donar la seva pròpia "versió de la veritat".

Informació "rellevant"

Notícies relacionades

"Publicar aquest llibre ha estat una decisió difícil i s'ha pres després de molta deliberació", va admetre la mare de Maddie, que va explicar a més que durant els últims mesos els fons que sostenien la recerca de la nena s'estaven esgotant. "Cada penic que es recapti a través de les vendes s'invertirà en la recerca de Madeleine. Per a nosaltres no hi ha res més important que trobar la nostra petita nena", va afirmar Kate McCann.

Gerry McCann va afegir que la parella tenia l'esperança que la publicació del llibre induís "aquells que tenen informació rellevant que la comparteixin amb el nostre equip. Algú té la peça clau del trencaclosques". L'editorial Transworld ha adquirit els drets per publicar el llibre al Regne Unit i la resta d'Europa, així com als països de la Commonwealth.

Temes:

Desapareguts