COMUNICACIÓ
EL PERIÓDICO vesteix les cuines amb els ganivets de Carles Gaig
La col·lecció, de 13 peces, es podrà obtenir amb el diari a partir del diumenge 10
El conjunt, avalat pel conegut xef català, inclou tota mena d'estris

Carles Gaig, amb la seva col·lecció de ganivets de cuina d’acer inoxidable. /
La bona cuina exigeix els millors estris. I si hi ha una eina imprescindible, a més de les olles, són els ganivets, que converteixen qualsevol peça de carn, peix o verdura en gustosos ingredients a punt per condimentar, cuinar, rostir o coure de qualsevol manera. Per això, EL PERIÓDICO DE CATALUNYA oferirà als seus lectors a partir de diumenge que ve, dia 10, una completa i exclusiva col·lecció de peces de tall d’alta cuina, avalades pel prestigiós xef català Carles Gaig.
La sèrie es compon de 13 elements: 12 estris i una base de fusta per tenir-los perfectament ordenats i a punt per fer-los servir. La primera setmana, per només un euro, s’entregarà un ganivet multiusos amb una fulla única d’11 centímetres que resulta summament versàtil per tallar en peces petites. Les setmanes següents, pel sistema de cartilles, es podrà aconseguir un trinxant de 20 centímetres, diversos ganivets de carn, un pelador, un ganivet per al pa, un ganivet de pernil i altres multiusos de mides diverses, a més d’unes estisores, un esmolador i la base de fusta.
ACER D’ALTA QUALITAT // Tots els estris de la col·leció estan fabricats en acer inoxidablehigh carbon stainless steeli es presenten per peces en estotjos de cartró. Per a un manteniment correcte, com en qualsevol peça de cuina d’alta gamma, s’aconsella rentar-los a mà i eixugar-los immediatament per mantenir afilades les fulles i que no es deteriorin amb la humitat.
La col·lecció de ganivets d’EL PERIÓDICO es podrà aconseguir per peces enganxant cada setmana cinc cupons en una cartilla que s’entregarà cada diumenge amb el diari i que donarà dret al ganivet que s’ofereixi a partir del dilluns següent. A la cartilla, la primera de les quals s’entregarà diumenge que ve, dia 10, s’hauran d’adjuntar cinc dels sis cupons que s’entregaran de dilluns a dissabte, a més del pagament d’un euro i el diari.
UNA ESTRELLA MICHELIN // El xef Carles Gaig, propietari del restaurant Gaig, és el degà de la cuina d’autor catalana i propietari d’una estrella Michelin, entre molts altres reconeixements. Fill i nét d’una família de tradició hostalera, va revitalitzar el negoci familiar de la Taverna Gaig a Horta –fundada el 1869, quan encara era un poble d’estiuejants–, i va crear una cuina moderna i un restaurant emblemàtic per a la ciutat en una finca que tenia jardins. L’any 2004 va tancar aquell restaurant i el va traslladar a l’Eixample de Barcelona, on funciona actualment als baixos de l’Hotel Cram.
Aquest mes de desembre passat acaba d’inaugurar Porta Gaig, un altre local situat a la Terminal 1 de l’aeroport del Prat, en el qual manté la mateixa essència de cuina tradicional catalana revisada des de la modernitat.
- Marta Pascal: "Em van prendre tant el pèl que ara el porto curt"
- Desallotjats els últims inquilins de les Cases Barates
- Conflicte en potència La ronda de Sant Antoni reneix com a ‘camp de futbol’ i molesta part del veïnat
- Explicació científica ¿Per què l’incendi de França està sent tan ràpid i devastador? Cinc claus per entendre un foc colossal
- Entre Narbona i Carcassona Una dona morta i 11.000 hectàrees cremades en un incendi sense control al sud de França
- Apple esquivarà les taxes invertint més als EUA
- L’incendi al sud de França avança sense control i ja ha calcinat 16.000 hectàrees
- Els bombers han pogut estabilitzar el foc de Tarifa
- Harvard demostra l’eficàcia del liti per tractar l’Alzheimer
- La implosió del Titan va ser causada per una cadena de negligències