MENTRE S'ALLOTJAVA A CORNELLÀ

Un professor de la Universitat Rovira i Virgili passa 30 hores a la presó per un error

1
Es llegeix en minuts
EFE
TARRAGONA

Els Mossos d'Esquadra van detenir el cap de setmana passat durant 30 hores el professor de la Universitat Rovira i Virgili (URV) de Tarragona i creador del servidor d'internet Tinet, Manel Sanromà, per un error al confondre'l amb un sospitós en recerca i captura.

La policia autonòmica el va confondre amb una altra persona sobre la qual pesava una ordre de recerca, detenció i ingrés a presó dictada el 18 d'octubre del 2001 pel Jutjat Penal número 2 de Lleida. Aquest acusat, a més, ja havia estat arrestat amb anterioritat.

Notícies relacionades

Els fets es van produir diumenge passat a la matinada quan Sanromà dormia en una habitació d'un hotel de Cornellà de Llobregat, localitat a la qual havia anat per assistir a diverses corrides de toros amb el seu amic i portaveu de CiU a l'Ajuntament de Tarragona, Joan Aregio.

Des de la recepció de l'hotel van trucar al professor per comunicar-li que l'esperaven els Mossos, segons informa avui el Diari de Tarragona. Quan Sanromà es va presentar davant els agents, aquests el van emmanillar i el van traslladar a la comissaria de la policia autonòmica de Cornellà. No va ser fins 30 hores després que els agents van descobrir que havia confós el professor de la URV amb un altre sospitós.

Temes:

URV