HOMICIDI A MADRID

Una dona de 68 anys mor apunyalada en una residència d'avis

La víctima va sortir en dues ocasions amb el seu presumpte homicida

1
Es llegeix en minuts
EFE / MADRID

Una dona de 68 anys ha mort aquesta matinada per ferides d'arma blanca després de tenir una forta discussió amb un home de 74 anys en una residència d'avis al municipi madrileny de Galapagar.

La víctima havia sortit en dues ocasions amb el presumpte homicida, que ahir a la nit mateix li va tornar a demanar mantenir una relació sentimental, cosa a la qual ella es va oposar.

Així ho han indicat fonts de la investigació, segons les quals la dona i el seu presumpte homicida --un advocat jubilat, de 74 anys-- ocupaven dues habitacions diferents, una davant de l'altra, a la segona planta de la residència d'avis, situada al carrer Procesiones de Galapagar.

Relació afectiva

Les primeres investigacions sobre el cas han posat de manifest que tots dos van mantenir una relació afectiva en dues ocasions i que ahir a la nit l'home va intentar tornar a sortir amb la dona, que aquesta vegada es va oposar a les seves pretensions.

Unes hores més tard de rebre la negativa, l'individu va irrompre a l'habitació de la dona, al voltant de les quatre de la matinada, i la va apunyalar diverses vegades per tot el cos, fins al punt que li va arribar a seccionar la jugular.

La víctima va aconseguir sortir al passadís per demanar ajuda, però es va desmaiar i va morir poc després, sense que un metge que estava de guàrdia a la residència pogués fer res per salvar-li la vida.

Autolesions

Mentrestant, el presumpte autor de les punyalades es va autolesionar en diverses parts del cos, per la qual cosa va ser traslladat en una ambulància del 112 a l'Hospital Puerta de Hierro, on està ingressat fora de perill i és possible que en les pròximes hores rebi l'alta mèdica.

Notícies relacionades

El presumpte autor de l'apunyalament, que no ha prestat per ara declaració, continua al centre hospitalari, custodiat per la policia, després que s'hagi ordenat la seva detenció.

Segons han comentat fonts de la investigació, l'home mai havia mostrat actituds violentes mentre va viure a la residència de Galapagar, on va arribar el mes de desembre passat, mentre que la víctima s'havia instal·lat allà pocs mesos abans.