SINISTRES ABANS DE NADAL

Quatre joves i dues dones moren en dos accidents a Badajoz i Catalunya

1
Es llegeix en minuts
EFE / MÈRIDA / BARCELONA

Quatre joves i dues dones han mort en dos accidents ocorreguts, respectivament, a carreteres de Badajoz i Catalunya en les últimes hores.

Els joves, d'entre 18 i 20 anys, han mort aquest matí al caure el cotxe en què viatjaven a un canal de regadiu a la localitat de Guadiana del Caudillo, segons han informat fonts de la Guàrdia Civil de Trànsit de Badajoz.

El vehicle, amb cinc joves, ha sortit de la via per causes que encara es desconeixen i ha caigut al canal a les 8.44 hores. El cinquè ocupant ha resultat ferit lleu i ha estat traslladat a l'hospital.

A l'Aldea i Mollet

Els altres dos accidents han tingut lloc a l'AP-7, al terme municipal de l'Aldea (Baix Ebre) i a Mollet del Vallès (Vallès Oriental), a la C-17.

Notícies relacionades

En el primer d'ells una dona ha mort i un home ha resultat ferit, a les 9.28 d'aquest matí, quan el turisme en què circulaven, un Opel Astra, ha sortit de la via al quilòmetre 323 de l'autopista AP-7 per causes que encara es desconeixen.

En l'altre accident ha mort María Dolores G.G., veïna de Mollet, de 36 anys, quan el Daewoo Lanos que conduïa ha sortit de la via, per causes que tampoc es coneixen, cap a les tres de la matinada en el punt quilomètric 12,9 de la citada carretera.