MALTRACTAMENT D'ANIMALS

Voluntaris de l'associació El Refugio rescaten un gos amb els testicles estrangulats per una corda en un poble de Ciudad Real

Una corda de niló s'utilitza com a mètode de castració d'aquests animals domèstics

1
Es llegeix en minuts
EFE / TOLEDO

Voluntaris de l'associació El Refugio han rescatat un gos abandonat a la localitat de Villahermosa (Ciudad Real) "amb els testicles estrangulats amb una corda de niló". A causa del "deplorable" estat de l'animal aquest ha estat ingressat en una clínica veterinària de Madrid.

En un comunicat remès per El Refugio s'indica que l'estat de Spiderman --com es diu aquest exemplar encreuat de coniller, de tres anys-- és de pronòstic reservat ja que està "anèmic i té febre per la greu infecció" que li va produir aquest mètode de castració.

El Refugio agraeix la col·laboració dels veïns, que ha estat "imprescindible" per salvar l'animal, que vagava per Villahermosa des de finals d'octubre.

Notícies relacionades

Els veïns i la Policia Local del municipi estaven preocupats per l'estat del gos al veure que Spiderman portava una corda que li penjava dels testicles, inflats i plens de sang, i ni els veïns, ni la Policia Local podien fer res per ell, ja que la seva actitud era molt esquiva i no es deixava tocar per ningú, es diu a la nota.

Finalment, els veïns van aconseguir agafar el gos atraient-lo amb menjar i després de diverses hores van aconseguir portar-lo al pati d'una casa rural i després van trucar a El Refugio, que es presentarà com a acusació en el procediment judicial que emprendrà.