ACCIDENT DE TRÀNSIT

Una dona morta i 32 persones més ferides després de bolcar un autobús a Conca

L'autocar transportava 53 jubilats que tornaven a Ciudad Real d'una excursió a Marbella

1
Es llegeix en minuts
EFE / MOTA DEL CUERVO

Una dona morta, una altra de ferida de greu i 31 persones més ferides de caràcter lleu és el resultat d'un accident que hi va haver ahir a la nit en el trajecte de Fuengirola (Màlaga) a Alcázar de San Juan (Ciudad Real) després que un autobús sortís de la via i bolqués a la carretera N-301 a quatre quilòmetres de Mota del Cuervo (Conca).

Fonts d'Emergències 112 i de la Guàrdia Civil de Trànsit han informat que la víctima mortal, de qui no s'ha facilitat la identitat, va expirar a l'UVI mòbil que la traslladava a l'Hospital d'Alcázar de San Juan (Ciudad Real). Segons les mateixes fonts, els passatgers de l'autocar eren 53 jubilats veïns d'Alcázar de San Juan (Ciudad Real) que tornaven d'una excursió a Marbella.

Possible avaria

Notícies relacionades

L'autobús va tenir l'accident ahir poc després de les onze de la nit a la carretera N-301, entre El Pedernoso i Mota del Cuervo (Conca). El conductor de l'autocar va explicar més tard que l'accident va passar quan els llums de l'autocar es van apagar, potser per una avaria mecànica, i va intentar frenar, però donada la falta de visibilitat va perdre el control del vehicle.

El vehicle va impactar contra una barana, que va partir, va fer una volta i mitja sobre si mateix i després es va parar a tres metres de distància d'un pont que té una caiguda vertical de més de sis metres.