PROVA D'ADN

Una francesa confessa haver ofegat i congelat els seus dos nadons a Seül el juliol passat

1
Es llegeix en minuts
EFE / PARÍS

Una francesa, mare de dos nadons trobats morts el juliol passat al congelador de casa seva, a Seül (Corea del Sud), ha confessat que els hi va ficar ella després d'ofegar-los, segons han informat mitjans francesos citant fonts de la policia judicial.

Véronique Courjault ha reconegut haver ocultat el seu embaràs de bessons al seu marit, Jean-Louis, i haver donat a llum al seu domicili les dues criatures, després d'ofegar-los els va ficar en bosses i els va congelar, segons ha informat la cadena de televisió LCI.

La mare ho ha admès a la comissaria de Tours, on està detinguda des d'ahir, juntament amb el seu marit, un arrest que ha estat prolongat fins demà. Quan els agents li han preguntat per què no va donar els seus fills a un orfenat, la dona s'ha posat a plorar i s'ha limitat a dir que "no podia", sense explicar els motius de la seva acció.

L'advocat de Véronique Courjault, Marc Morin, ha indicat a la premsa que la seva clienta havia "reconegut els fets que se li imputen" i que havia "actuat sola".

Prova d'ADN

Els Courjault, tots dos francesos, havien negat inicialment ser els pares d'aquests nadons, però les proves d'ADN van demostrar la paternitat, cosa que ha propiciat la seva detenció.

La justícia francesa no ha imputat encara cap càrrec a la dona, encara que els tribunals sud-coreans l'acusen d'infanticidi.

Notícies relacionades

Les confessions de la mare deixen de moment sense resposta diversos interrogants, sobretot els motius de l'infanticidi i el paper del marit, que va ser qui va denunciar la troballa dels nens al congelador.

Els investigadors es pregunten si aquest enginyer que treballava per a una empresa nord-americana podia no adonar-se de l'embaràs de la seva dona encara que passés llargues temporades fora del domicili a causa dels seus viatges de feina, segons ha informat l'emissora France Info.

Temes:

Seül