violència escolar

Una trentena de joves agredeixen una companya d'institut menor d'edat a Burgos

Els assaltants són tots alumnes del centre escolar, alguns d'ells de la seva classe

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS

Burgos. -- Una trentena de joves van agredir ahir una companya d'institut menor d'edat a qui van clavar puntades de peu i van llançar pedres, segons han informat dos testimonis presencials a la Policia Local de Burgos.

Els fets van tenir lloc ahir als voltants d'un centre docent, al carrer San Pedro i San Felices de la capital burgalesa al voltant de les 11.45 hores, i els agressors, segons el testimoni de la víctima, són tots companys d'institut, alguns de la seva classe.

Segons fonts de la Policia Local, la noia va rebre l'ajuda de dues persones que van presenciar els fets, i que posteriorment la van portar a un establiment pròxim, propietat d'una d'elles. Des del seu interior van trucar a la Policia Local, que va identificar la menor i la van acompanyar després, amb el seu pare, fins a l'institut per entrevistar-se amb el director per informar-lo dels fets.

Notícies relacionades

El pare de l'agredida, que va anar al lloc a petició dels agents, els va manifestar que aquesta havia patit una agressió "en idèntiques circumstàncies i per les mateixes persones" i les lesions "encara se li apreciaven a la cara" ahir.

Després de l'entrevista amb el director de l'institut el pare, que va expressar la seva intenció de canviar la seva filla de centre educatiu, la va traslladar a un centre sanitari, on va ser assistida de les lesions sofertes.