‘SHOPPING’ ESPECIAL TORNADA AL COL·LE Compres patrocinades Aquestes ofertes han sigut seleccionades per un equip d'El Periódico de forma independent, partint del seu criteri i experiència. El Periódico obté una comissió de les vendes a partir dels enllaços d'aquesta pàgina. Tots els preus de compra inclosos en aquest article estan actualitzats.

Calculadores científiques (per a totes les butxaques) amb les quals no t’‘ennuegaràs’ amb les mates

Aquest accessori matemàtic acompanya els estudiants des de primària fins a la universitat.

Calculadores científiques (per a totes les butxaques) amb les quals no t’‘ennuegaràs’ amb les mates
3
Es llegeix en minuts

Les calculadores científiques es converteixen en imprescindibles des de 5è de Primària. Per això, és important elegir un model que s’adapti a les necessitats dels estudiants que asseguri una llarga vida útil.

Des del seu llançament el 1965, les calculadores científiques han anat evolucionant a la velocitat de la llum incorporant funcions als seus teclats. Aquestes en són algunes:

  • Derivades

  • Arrels quadrades

  • Integrals

  • Equacions llargues

  • Estadístiques

  • Funcions trigonomètriques

  • Canviar entre graus i radiants

Il·lustracions de científiques

COMPRAR A AMAZON PER 19,05 €

La marca nipona, amb seu a Tòquio, ha llançant un model amb fundes per visibilitzar científiques, trencar estereotips de gènere amb referents en l’entorn STEAM: Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Art i Matemàtiques.

En concret, aquesta homenatja la física Marie Curie. La seva investigació se centra en la creació de díodes emissors de llum que passem a led. El 2018, va rebre la Medalla i Premi Daphne Jackson de l’Institut de Física (IOP).

La calculadora científica Casio FX-FX-82SPXII Iberia té 293 funcions i 24 nivells de parèntesis. Aquest model destaca per la seva pantalla LCD d’alta resolució: 63 x 192 píxels, 10 + 2 dígits.

Està disponible en castellà, català, eusquera i portuguès, i funciona amb piles i llum solar.

Teclat intuïtiu

COMPRAR A AMAZON PER 29,90 €

Aquesta calculadora científica no és programable, però ofereix 576 funcions, (fulls de càlcul, logaritmes, potències, arrels, trigonometria, estadística...), 47 constants científiques, 40 parells de valors per a conversions mètriques i càlcul de nombres complexos.

Té una pantalla LCD multilínia (de 4 a 6 línies) d’alta resolució i un teclat que separa per colors les diferents funcions de la màquina.

Està fabricada amb un disseny senzill i els seus menús poden configurar-se en espanyol, català, eusquera i portuguès.

Disseny vintage

COMPRAR A AMAZON PER 199,99 €

La calculadora cientificotècnica HP 35SC B12 presenta un disseny vintage elegant que rememora l’exitós model HP 41 dels anys 70.

Els nostàlgics sentiran atracció immediata cap a ella com si d’una relíquia es tractés, però el seu aspecte no és el més important.

Els projectes científics necessiten precisió, fiabilitat i funcionalitat per triomfar.

La seva pantalla LCD és d’alta qualitat, és de mida gran, té capacitat per a 14 caràcters que es divideixen en dues línies i possibilita l’ajust del contrast per obtenir una visibilitat òptima en tot moment.

La seva font d’alimentació són les piles recarregables i, a més, disposa d’un sistema d’estalvi d’energia que l’apaga als 10 minuts de finalitzar el seu ús.

Botó cursor

COMPRAR A AMAZON PER 10,99 €

Aquest model és molt similar però adaptat a operacions més senzilles. Té una pantalla de dues línies, DOT/LCD.

La calculadora científica destaca pel seu botó cursor que permet navegar, recuperar i editar càlculs. Entre les funcions que realitza, trigonometria, conversió de coordenades polars en rectangulars o hiperbòliques.

Els càlculs són en grau centesimal, sexagesimal i mesura d’arc, transformació de sexagesimal a decimal i sistema automàtic de càlcul de fraccions. És un model a un preu molt competitiu i ideal per a les etapes educatives de Primària i Educació Secundària Obligatòria.

Professional

COMPRAR A AMAZON PER 9,99 €

La calculadora científica H-1002 d’Helect és robusta i de grau professional, per a càlculs estadístics variables, modes d’angles i funcions de notació científica.

La faran servir tant els estudiants de primària com els de secundària, universitaris o professionals.

Incorpora una pantalla LCD amb visualització de dues línies que mostra l’operació i el resultat alhora.

Notícies relacionades

Aquesta funció és molt pràctica per localitzar possibles errors de càlcul. Inclou una bateria interna que ofereix una vida útil de 24 mesos.

Elegir la millor calculadora científica dependrà de l’etapa educativa de l’estudiant i quin ús en farà.

Temes:

Nou curs