Preus rebaixats

Black Friday en viatges: descomptes en vols, hotels i creuers

Black Friday en viatges: descomptes en vols, hotels i creuers
2
Es llegeix en minuts
Gisela Macedo
Gisela Macedo

Periodista

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Aquest 2022 el Black Friday ve fort i no hi ha sector que no s’hagi rendit a la temptació de millorar la seva facturació amb unes bones rebaixes, i el dels viatges no volia ser menys. A continuació et presentem algunes ofertes en vols, hotels i fins i tot creuers molt a tenir en compte per organitzar la pròxima escapada, o regalar un bon viatge aquest Nadal.

Vols barats

Level, l’aerolínia d’Iberia, que ofereix vols ‘low cost’ a diferents ciutats dels Estats Units i l’Amèrica Llatina llança un any més els ‘Black Flydays’, amb vols a Amèrica des de 125 euros per trajecte. Fins al 29 de novembre, estan disponibles vols directes des de Barcelona a Nova York i Boston des de 125 euros i Los Angeles des de 170, entre altres. Tots són preus per trajecte i és necessari comprar anada i tornada.

D’altra banda, Iberia i Air Europa han estat creant ‘hypes’ els últims dies i han avisat els seus clients que estiguin molt pendents de les seves webs, on pròximament publicaran ofertes de Black Friday, que oficialment se celebra el divendres 25 de novembre.

Hotels amb descomptes

La cadena Iberostar aplicarà descomptes en els preus dels seus hotels de 4 i 5 estrelles de tota la seva àmplia oferta de destinacions repartides per Espanya, Europa i Amèrica.

Barceló també llança rebaixes de fins a un 40% i un 15% extra per als usuaris que creïn un compte ‘my Barceló’ a la seva web. Per fer-ho, hauran d’introduir el codi ‘MYB22’ per reservar un millor preu en destinacions com les illes Canàries, Barcelona, Dubai, Andalusia o Madrid.

Notícies relacionades

Per la seva banda, a Hotels Silken ofereixen un 25% de descompte en les reserves ‘online’ de tots els seus hotels d’Espanya i Andorra i en qualsevol data. Aquesta promoció començarà el divendres 25 de novembre fins al diumenge 27. Així mateix, els membres del seu programa de fidelització ‘Sí by Silken’ tindran accés anticipat als descomptes a partir del 21 de novembre.

Creuers a preus increïbles

El Black Friday també és un bon moment per aprofitar i reservar un creuer. Costa Cruceros ha llançat algunes ofertes molt cridaneres: navegar pel Mediterrani des de Barcelona a bord del Costa Smeralda des de 299 euros; visitar els Emirats Àrabs des de Dubai amb el seu vaixell més modern, el Costa Toscana, des de 599 euros, i viatjar al Carib per 999 euros amb vols inclosos són algunes de les seves propostes.