Shopping

Les millors ofertes en informàtica d’aquest Black Friday 2022

Ordinadors, portàtils, teclats i gaming amb grans descomptes.

undefined38759642 a macbook is shown during an announcement of new products at190620204714

undefined38759642 a macbook is shown during an announcement of new products at190620204714 / Marcio Jose Sanchez

2
Es llegeix en minuts

¡Ja són aquí les ofertes de Black Friday!

En aquesta selecció de productes hem triat ofertes d’informàtica i tecnologia que suposen una gran oportunitat per als nostres lectors, ja sigui per una rebaixa important en el seu preu habitual, per arribar al preu mínim històric o per considerar un producte amb una gran relació qualitat/preu.

Per fer-t’ho molt més fàcil, en aquesta llista seleccionem les millors ofertes del Black Friday a Amazon i altres botigues online per a ordinadors de sobretaula, ofertes en portàtils, ofertes en productes gaming, perifèrics com teclats, ratolins, monitors i altres accessoris que encantaran a tots els amants de la informàtica i la tecnologia.

No desaprofitis aquests descomptes.

WD Elements – Disc dur extern de sobretaula de 18 tb amb 150€ de descompte

COMPRAR A AMAZON PER 294,99€

Aquest disc dur extern de gran capacitat amb més de 40.700 valoracions i una puntuació mitjana de 4,6 sobre 5 té un estalvi espectacular, sobretot si es té en compte que el preu habitual d’aquest producte és de 450 €.

A més de la qualitat en la fabricació i els materials, permet la transferència de fitxers a gran velocitat gràcies al seu port USB 3.0 (també compatible amb 2.0). Un altre aspecte que han cuidat és el disseny, que aconsegueix un disc dur discret i elegant.

HP 15s, Ordinador Portàtil de 15.6» Full HD amb AMD Ryzen 7 i 16 gb RAM

COMPRAR A AMAZON PER 629€

COMPRAR A AMAZON PER629€Aquest portàtil HP 15s, model eq2119ns2, té el preu més baix de la seva història amb 110€ d’estalvi sobre el seu preu habitual (749 €).

Aquesta oferta s’esgotarà aviat, es tracta d’un portàtil equipat amb un dels millors processadors que hi ha al mercat, l’AMD Ryzen 7 5700U i una memòria RAM de 16 gb DDR4 que garanteix velocitat i fluïdesa en totes les tasques que realitzis.

Per si no fos prou, a més compta amb un plafó FullHD de 15.6″ i Windows 11 Home ja instal·lat. 

¡Monitor Dell a preu rècord! Aconsegueix-lo per menys de 90€ 

¡Monitor Dell a preu rècord! Aconsegueix-lo per menys de 90€ 

COMPRAR A AMAZON PER 89,99€

Aquest model de CREATE es converteix en la solució perfecta per mantenir les teves habitacions netes. Prestacions increïbles, ja que escombra, aspira, passa la mopa i frega en tota mena de superfícies.

La tecnologia SmartGyroscope, amb navegació intel·ligent, i els seus sensors giroscòpics et permeten mapar mentre neteja detectant obstacles i evitant caure. S’adapta totalment a la seva llar i a qualsevol tipus de terra i alfombres.

Aquest robot líquid de fregar amb sistema IntelligentClean i 2 potències de succió, passa la mopa i frega amb només omplir el seu dipòsit de líquids. Tindràs un terra en perfectes condicions de manera silenciosa.

Acer Chromebook 14» Full HD amb un descompte del 44% 

Acer Chromebook 14» Full HD amb un descompte del 44% 

COMPRAR A AMAZON PER 189,00€

Notícies relacionades

Si estàs buscant un portàtil per al dia a dia, lleuger (pesa 1,5 kg) i econòmic, aquest Acer Chromebook pot complir les teves expectatives d’especificacions/preu, ja que ara només costa 199€.

És perfecte per als usuaris que volen un ordinador per navegar per internet, prendre apunts i tasques ofimàtiques bàsiques. Un dels seus punts forts és la seva bateria, amb una autonomia de 12,5 hores. Els seus 4 gb de RAM DDR4 són capaços de donar fluïdesa a totes aquestes tasques i el teclat està dissenyat per optimitzar l’escriptura.

Temes:

Black Friday