SHOPPING Compres patrocinades Aquestes ofertes han sigut seleccionades per un equip d'El Periódico de forma independent, partint del seu criteri i experiència. El Periódico obté una comissió de les vendes a partir dels enllaços d'aquesta pàgina. Tots els preus de compra inclosos en aquest article estan actualitzats.

Prime Day 2022: Últimes hores per aprofitar les millors ofertes a Amazon

Un dels esdeveniments més esperats de l’any es prolongarà fins aquesta mitjanit, a les 23.59 hores.

Prime Day 2022: Últimes hores per aprofitar les millors ofertes a Amazon

Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

16
Es llegeix en minuts

Amazon Prime Day 2022, una de les festes més importants del market place, ja ha començat. Es prolongarà fins aquesta mitjanit per als clients Amazon Prime a Espanya.

Es tracta d’un esdeveniment ple d’ofertes en totes les categories del ‘market place’ però que té la diferència amb tots els altres, com per exemple amb el Cyber Monday, que només estan disponibles per als seus clients Prime.

En total, més de dos milions d’ofertes arreu del món per als clients Prime d’Amazon.

Un programa d’exclusivitat que a més d’aquests dos dies de gangues compta amb una altra sèrie de beneficis:

  • Enviaments gratuïts en un, dos o tres dies.
  • Accés prioritari a les ofertes flaix.
  • Amazon Originals, pel·lícules i sèries a Amazon Prime Video.
  • Amazon Music.
  • Audible (podcast).
  • Prime reading.

Bones possibilitats per a tots els membres Prime de la plataforma que a més inclou la celebració de l’Amazon Prime Day 2022 i totes les seves futures edicions.

Les millors ofertes de Prime Day 2022

Apple Watch Series 3

COMPRAR A AMAZON PER 189,00 €

Tenir un Apple Watch per molt poc menys de 200 euros és una oportunitat que molt poques vegades apareix i que no és bo deixar passar.

Ni tan sols si estem parlant d’un model de la sèrie 3, que si bé no és el 6 amb els seus avenços en salut, no deixa de ser gaire semblant en gairebé totes les altres coses. I sense oblidar que té sensor òptic de freqüència cardíaca.

Si com és el cas estem parlant d’aquest model GPS, recordar que permet fer trucades i enviar missatges des del canell.

Pot emmagatzemar i reproduir música, pòdcasts i audiollibres i amb el seu processador de doble nucli incorpora tendències d’activitat, control de cicles i l’App Store al teu canell.

Equipatge de mà TITAN

COMPRAR A AMAZON PER 81,87 €

Aquesta maleta de mà és una peça perfecta per als teus viatges amb avió o les teves escapades de cap de setmana, ja que té molt bona capacitat per a la seva mida.

El seu disseny minimalista la converteix en una alternativa molt versàtil i atemporal, que podràs continuar utilitzant durant molts anys sense cansar-te.

El seu tancament amb cremallera incorpora un candau TSA per a més seguretat, i inclou dues nanses de transport i una barra telescòpica regulable.

Això, unit a les seves rodes dobles multidirecció fan que sigui molt còmoda de portar, fins i tot plena de roba.

Abeurador Font de Catit

COMPRAR A AMAZON PER 28,65 €

Amb una capacitat de tres litres, aquesta font d’aigua per a mascotes Catit Flower Fountain led és una millora d’un model anterior de la firma que afegeix dues característiques importants.

La primera és que la part superior que envolta la margarida ha sigut redissenyada per afegir sis forats a tall de reserves d’aigua, útils si no vols que estigui funcionant tota l'estona. Així, a l’haver-hi sempre aigua en aquesta zona l’animal beurà sempre que vulgui.

L’altra millora destacada s’ha fet pensant en la nit, ja que s’ha afegit una llum led que la il·lumina en la foscor donant-li una aparença cridanera.

No només és útil per a la mascota, sinó també per a tu perquè si, per exemple, enmig de la nit t’aixeques, pots comprovar d’un simple cop d’ull si l’abeurador té aigua o no. 

La flor de la part central es pot elevar si el teu gos o gat prefereix rajos més llargs. Ve amb un únic filtre de triple acció i no esquitxa.Durex 40 Preservatius Mixtos Surprise Me

únic filtre de triple acció i no esquitxa.Durex 40 Preservatius Mixtos Surprise Me

COMPRAR A AMAZON PER 15,99 €

El pack Durex Surprise Me Variety conté una varietat de sensacions per a una màxima diversió.

Inclou 40 preservatius de diferents sensacions:

  • 10 de Durex Sensitivo Suave, fi i extralubricat amb forma Easy-On per a un confort més gran.

  • 10 Durex Extra Seguro, més gruixuts amb lubricant extra i forma Easy-On per a un confort més gran.

  • 10 Estimulante Suave, per a una experiència més intensa durant el sexe.

  • 10 Durex Dame Plaer, amb punts i estries per a una estimulació extra.

Fregidora d’aire: Cosori

COMPRAR A AMAZON PER 119,99 €

Fregir en oli, sigui gira-sol o oliva, és car o almenys més car del que és fregir amb aire calent.

Sí que és cert que la inversió inicial d’aquesta fregidora és molt superior al preu d’una fregidora convencional, però valdrà la pena.

Compta amb una capacitat de 5,5 litres (perfecta per a famílies de fins a sis membres).

Els seus 11 programes diferents inclouen la possibilitat de programar la cocció fins a quatre hores abans i la capacitat de mantenir calent el nostre menjar una vegada cuinat.

Quant a característiques més tècniques, compta amb una potència de 1.700 W i una pantalla led tàctil per controlar tot el procés.

A més, és perfecta per a principiants ja que, gràcies a l’app, podem elegir entre més de 100 receptes per cuinar de forma senzilla.

Rellotge Garmin Instinct

COMPRAR A AMAZON PER 159,99 €

Mai havia sigut tan barat aquest model de Garmin, que té més de 22.000 valoracions amb una nota de 4,5 sobre 5.

Està fabricat seguint l’estàndard militar nord-americà 810 de rendiment tècnic, resistència als cops i impermeabilitat (fins a una profunditat de 100 metres) i la seva pantalla està reforçada químicament amb alt contrast, cosa que li permet ser llegible sota la llum del sol.

Rep correus electrònics, missatges de text i alertes sempre que estigui vinculat a un smartphone compatible. Té sensor de freqüència cardíaca al canell, control de l’estrès, registre del son... i fins a 14 dies d’autonomia en el millor dels casos.

Inclou altímetre, baròmetre i brúixola electrònica de tres eixos i utilitza els perfils d’activitat precarregats per a carrera, senderisme, ciclisme de muntanya, natació... i a més té navegació punt a punt i funció TracBack, que et permetrà tornar al punt d’inici d’una ruta.

Vibrador Satisfyer Pro 2

COMPRAR A AMAZON PER 19,49 €

Aquest dispositiu es caracteritza perquè estimula el clítoris sense contacte, mitjançant ones expansives i pulsacions. 

Té una Mode Murmuri ultrasilenciós, i 11 programes d’ones de pressió per adaptar-se a tots els gustos i necessitats.

Una altra dada important és que té protecció contra l’aigua IPX7, així que es pot utilitzar a la banyera. Però cal anar amb compte: es pot mullar, però no submergir a l’aigua.

Està fabricat amb silicona per a un contacte suau i asèptic amb el cos.

Finalment, compta amb una bateria recarregable que funciona amb qualsevol carregador USB. El cable contacta de forma magnètica amb el dispositiu, cosa que evita utilitzar un connector que impediria la impermeabilitat.

Smartphone POC F3 5G

COMPRAR A AMAZON PER 279,99 €

Aquest model de Xiaomi és un dels millors telèfons quant a la relació potència/preu. Compta amb una memòria RAM de 8 GB i 256 Gb d’emmagatzematge UFS3.1 (més velocitat).

Dos dels punts forts és el processador i la pantalla. Està equipat amb un Snapdragon 870 molt optimitzat i un plafó amb tecnologia AMOLED de 120 Hz, amb bon angle de visió i bona resposta tàctil.

Echo Dot (3a generació)

COMPRAR A AMAZON PER 17,99 €

És el més petit i popular dels altaveus intel·ligents d’Alexa. Un dispositiu que cap a qualsevol lloc, està ben dissenyat i té unes prestacions increïbles per a una cosa tan petita.

Es controla amb la veu i utilitza l’Alexa Voice Service per posar música, reproduint en streaming cançons a Amazon Music, Spotify i altres serveis.

Té, per descomptat, tots els avantatges d’Alexa, com respondre a preguntes, explicar les notícies, consultar la previsió del temps, configurar alarmes, controlar dispositius de Llar digital compatibles...

Important: està dissenyat per protegir amb privacitat i fabricat amb diverses capes de controls, com un botó que desconnecta per complet els micròfons, electrònicament.

Càmera Instantània: Polaroid Go

COMPRAR A AMAZON PER 86,99 €

En paraules del fabricant:

«Portàtil, portable i fàcil de portar a qualsevol lloc, la càmera Polaroid Go és el membre més petit de la família Polaroid i la teva nova companya de creativitat».

El cert és que aquesta càmera és petita, però no per això limitarà la teva visió creativa. De fet, compta amb doble exposició i, fins i tot, està preparada per fer selfies. Només hauràs de trobar la llum amb el mirall reflector per a selfies, triar el teu posat i prémer el temporitzador.

I com no podia ser de cap altra manera, porta els clàssics marcs de la pel·lícula Polaroid, però més finits, això sí.

Patinet elèctric smartGyro Speedway

Patinet elèctric smartGyro Speedway

COMPRAR A AMAZON PER 450 €

Aquest patinet elèctric és un model molt complet que està equipat amb un potent motor de ni més ni menys que de 800 W, xassís de gran resistència i unes increïbles rodes de 10 polzades que permeten una conducció molt còmoda per tota mena de terrenys.

Un patinet elèctric que a més compta amb doble suspensió davantera i posterior per amortidor i unes rodes pneumàtiques de 10 polzades de gran resistència i estables que ofereixen una conducció molt segura i estable.

A nivell de seguretat, l’SmartGyro Speedway compta amb un doble sistema de frens de disc tant a la roda de davant com la posterior, far de llum led a la part davantera i llum de fre a la part posterior per a una visibilitat més gran.

Un altre dels aspectes a destacar d’aquest patinet elèctric és la seva enorme bateria, ja que té una capacitat de ni més ni menys que de 13.000 mAh.

Tablet Fire HD 10

COMPRAR A AMAZON PER 99,99 €

Tot i que hi ha moltes ‘tablets’ Android molt econòmiques, la majoria solen ser importades directament del mercat asiàtic, en canvi, la Fire HD té suport directe d’Amazon Espanya i és un dispositiu que es ven a nivell mundial.

Aquest model compta amb una pantalla HD de 10 polzades, 3 GB de RAM, un emmagatzematge de 32 GB o 64 GB ampliable fins a 1 TB mitjançant una targeta microSD, bateria amb una durada de fins a 12 hores, accés a milions de pel·lícules, sèries, cançons, eBooks, revistes, jocs, i aplicacions d’entreteniment.

Conga 2290

COMPRAR A AMAZON PER 179,00 €

Aquest robot aspirador de la marca valenciana Cecotec, escombra, aspira, passa el fregall i frega. Aquesta última manera permet fregar en tot tipus de superfícies. Amb sis modes de neteja, es pot programar i inclou dos dipòsits de gran capacitat.

Escaneja el pis amb la seva navegació intel·ligent per ubicar la seva base de càrrega, detectar obstacles i caigudes, així com adaptar la neteja de la casa de forma personalitzada.

Ve amb diferents modes de succió, de fins a 1.400 Pa, especialment pensat per a les alfombres fines i moquetes.

Pots connectar-lo amb assistents intel·ligents com Alexa i Google Home, per poder programar-lo, activar-lo o desactivar-lo amb la veu o des del mòbil sense ser a casa.

Philips OneBlade

COMPRAR A AMAZON PER 29,99 €

Philips OneBlade és un producte que retalla, perfila i afaita qualsevol longitud de cabells.

La tecnologia de OneBlade integra una fulla de tall ràpid (200 moviments per segon) amb un sistema de protecció dual, el qual proporciona una afaitada confortable.

Echo Dot (4a generació)

COMPRAR A AMAZON PER 19,99 €

L’Echo Dot és un altaveu intel·ligent que es controla amb la veu i que utilitza l’Alexa Voice Service.

Gràcies al seu disseny, és ideal per a qualsevol habitació.

Simplement demana-li música, les notícies o qualsevol informació, amb Echo tot està al teu abast.

També pots trucar a qualsevol que tingui un dispositiu Echo, l’app Alexa o Skype, així com controlar dispositius de Llar digital amb la veu.

D’aquesta manera, podràs encendre el llum de l’habitació abans de sortir del llit, apujar la temperatura del termòstat o atenuar els llums: tot això sense moure ni un dit.

iPhone 12

iPhone 12

COMPRAR A AMAZON PER 745,00 €

Aquest model compta amb pantalla Super Retina XDR de 6,1 polzades. Està fabricat amb Ceramic Shield, més resistent que qualsevol vidre de smartphone, que destaca per la seva connexió 5G per a descàrregues ultraràpides i ‘streaming’ en alta qualitat.

Però no només és un dels millors models per la seva connexió, també per A14 Bionic, el xip més veloç en un ‘smartphone’

El sistema avançat de càmera dual de 12 Mpx amb gran angular i ultra gran angular, mode Nit, Deep Fusion, HDR Intel·ligent 3 i gravació de vídeo en 4K HDR amb Dolby Vision. A més, la seva càmera davantera TrueDepth de 12 Mpx amb mode Nit i gravació de vídeo en 4K HDR amb Dolby Vision

L’iPhone 12 és resistent a l’aigua IP68, líder en el sector.

Ultrabook LG Gram 14Z90Q-G.AA75B

COMPRAR A AMAZON PER 1.099,00 €

Aquesta és, sens dubte, una de les ofertes més destacades d’aquesta edició amb un estalvi de 500 €. L’LG Gram 14Z90Q és un portàtil ultralleuger amb un rendiment notable en tots els aspectes i amb un disseny discret i sobri.

L’ordinador destaca per la seva rapidesa, mides i lleugeresa. El seu pes de 999 g i el seu gruix d’1,68 cm (pantalla de 14) permeten portar-lo amb tu a qualsevol lloc. Està equipat amb el processador Intel Core i7-i7-1260P, amb un rendiment notablement superior respecte a la generació anterior, memòria RAM de 16 GB i disc Dur SSD de 512 GB.

També la targeta gràfica integrada compleix la seva comesa amb solvència amb un rendiment superior a la mitjana de la seva categoria. A més l’equip inclou sistema operatiu Windows 11 Home.

Fire TV Stick 4K Max

COMPRAR A AMAZON PER 36,99 €

¡Submergeix-te en el contingut Ultra HD 4K com si fossis al cine!

Gràcies al nou processador Quad-Core d’1,8 GHz, el Fire TV Stick 4 K és un 40% més potent, les apps s’inicien més ràpid i la navegació és més fluida.

Colors vívids i molt realistes amb Dolby Vision, HDR10, HDR10+ i àudio immersiu Dolby Atmos. ¡Tota una experiència sense sortir de casa!

Aquest Fire TV Stick amb Wi-Fi 6 et proporciona una connexió amb menys congestió de xarxa, per la qual cosa disfrutaràs d’una reproducció en streaming i videojocs en línia més fluids.

Per poder beneficiar-te dels avantatges del Wi-Fi 6, necessitaràs un rúter compatible, però el Fire TV Stick 4K Max també és compatible amb protocols anteriors de wifi.

Disfruta del teu contingut favorit a Prime Video, Netflix, YouTube, Disney+, Apple TV... Ara, ¡rebaixadíssim!

Ventilador de torre Taurus Babel

Ventilador de torre Taurus Babel

COMPRAR A AMAZON PER 39,90 €

Amb un motor ultra resistent de coure i una potència de 45 W, el ventilador de torre Babel RC compta amb tres modes de funcionament diferents.

El mode nit, perquè puguis tenir un son perfecte amb tota la calma, amb una intensitat de ventilació reduïda i sense soroll. El mode brisa, per disfrutar d’una brisa fresca amb el màxim silenci. I el mode normal, per refrescar la teva llar a l’instant.

A més, també pots utilitzar el ventilador sense cap mode de funcionament i simplement elegir entre les seves tres velocitats de funcionament. Adequa la velocitat del cabal de l’aire segons les teves necessitats.

Súper fàcil d’utilitzar i intuïtiu, regula el cabal d’aire amb un sol clic i controla els modes de funcionament fàcilment amb la seva pantalla LCD.JBL Tune 125 TWS

pantalla LCD.JBL Tune 125 TWS

COMPRAR A AMAZON PER 33,99 €

Els JBL Tune 125 TWS és un model d’intraauriculars sense fil de tipus ‘true wireless’, amb un cuidat disseny en acabat ‘glossy’ i coixins de silicona per ajustar-se millor a les nostres orelles.

Compten amb controls tàctils i són d’aparellament ràpid, amb només treure’ls de l’estoig una vegada fet el primer aparellament.

Permeten a més l’ús independent de cada un d’ells, i es poden carregar-se per separat.

L’autonomia és un altre dels seus punts forts, amb un total de 32 hores, i té estoig, i les especificacions donen unes vuit hores per als auriculars.

La càrrega completa es fa en un parell d’hores, mitjançant cable USB-C.

Ana Maria Lajusticia - Col·lagen amb magnesi

COMPRAR A AMAZON PER 20,49 €

El col·lagen és la proteïna més abundant en el cos humà, sent el constituent essencial del teixit connectiu (cartílags, tendons, ossos i pell).

El nostre organisme pateix una constant renovació d’aquests teixits i, perquè aquesta regeneració es produeixi correctament, hem de disposar dels nutrients específics: proteïnes i magnesi.

Així, està recomanat en la regeneració de qualsevol teixit, com en casos de ruptura de lligaments, sobrecàrrega muscular i per al manteniment en condicions normals de tendons, lligaments, ossos i músculs.

Altres indicacions són el deteriorament de la pell, ruptura de vasos sanguinis (hematomes espontanis), caiguda dels cabells i ungles fràgils.

El fabricant recomana prendre de 6 a 9 comprimits al dia, repartits en l’esmorzar i el sopar. Es recomana ingerir els comprimits juntament amb aliments rics en vitamina C.

Joc de Cartas SKYJO

COMPRAR A AMAZON PER 10,95 €

Preu mínim del joc més venut a Amazon. És un joc molt divertit (més de 31.000 valoracions ho corroboren) en el qual poden jugar de 2 a 8 persones. I els més petits poden jugar també, la recomanació és a partir dels 8 anys.

És un joc perfecte per jugar en família o amb amics, és molt dinàmic i les partides no són excessivament llargues (entorn de 20 minuts). Consisteix a repartir 12 cartes i acabar amb el menor nombre de punts, mentre vas robant i substituint cartes. És molt còmode de transportar, gairebé no ocupa espai, per la qual cosa és idoni per portar a la piscina, la platja o on vulguis.

Dodot Pañales-Bañador Splashers (talla 3-4)

COMPRAR A AMAZON PER 21,99 €

La capa absorbent de Dodot Sensitive, està feta amb materials suaus com una ploma, per això proporciona al teu nadó una increïble sensació de suavitat.

Incorpora tires laterals més resistents que abans, per a un millor ajust que s’adapta a qualsevol moviment del teu nadó i ajuda a prevenir escapaments.

A més, el seu sistema únic d’absorció, ofereix la màxima absorció de caca líquida i pipí de Dodot, cuidant amb total delicadesa la pell del teu nadó.

Apple Watch Series 7

COMPRAR A AMAZON PER 462,00 €

És la nova generació de rellotge intel·ligent . Aquest ‘smartwatch’ té una pantalla més gran que la del seu predecessor i noves funcions per als ciclistes i el benestar.

Per a l’activitat física, la nova generació d’Apple Watch se centra en les prestacions per al ciclisme.

Utilitza algoritmes per analitzar les dades del GPS, la freqüència cardíaca, l’acceleròmetre i el giroscopi, per detectar quan comença a pujar en bici. Els ciclistes veuran els mesuraments des que inicien l’entrenament.

LG OLED48A1

COMPRAR A AMAZON PER 648,99 €

Televisor de 48 polzades que competeix a la zona alta de la taula quant a característiques i que en aquest PrimeDay ve amb un regal: un descompte de 369 euros.

Notícies relacionades

Es tracta d’una unitat que compta amb:

  • L’únic negre pur que fa que la resta de colors brilli; disfruta del màxim contrast i sorprèn-te amb la profunditat dels colors.

  • Aquesta LG és compatible amb el 100% de formats HDR (HDR Dolby Vision, Tecnicolor, HDR10, HLG i HDR Convertidor).

  • So Dolby ATMOS: t’ofereix una experiència de so envoltant full 360º com en el cine (40 W).

  • Sistema operatiu SmartTV webOS 5.0

  • Intel·ligència artificial: LG ThinQ AI, Assistent de Google, Alexa

  • Processador Intel·ligent α7 Gen3 de 14 Bit amb Deep Learning integrat: qualitat optimitzada amb Imatge IA i So IA.

  • Experiència gaming gràcies a NVIDIA G-SYNC, que et brindarà la fluïdesa que necessites en els teus jocs més exigents.

Per si no fos prou, aquesta unitat incorpora un panell lliure de llum blava HEV nociva per als teus ulls

Temes:

Amazon