SHOPPING Compres patrocinades Aquestes ofertes han sigut seleccionades per un equip d'El Periódico de forma independent, partint del seu criteri i experiència. El Periódico obté una comissió de les vendes a partir dels enllaços d'aquesta pàgina. Tots els preus de compra inclosos en aquest article estan actualitzats.

Les quatre alternatives a Alexa i que valen molt la pena

Tot i que Alexa és l’altaveu intel·ligent més venut, et presentem quatre models amb característiques similars.

Les quatre alternatives a Alexa i que valen molt la pena
3
Es llegeix en minuts

Tot i que els altaveus intel·ligents d’Alexa  són els més venuts del mercat, no només per preu (per una mica més de 25 euros) i per la seva qualitat, hi ha altres models que poc (o res) tenen a envejar als Echo Dot d’Amazon.

Demanar la teva cançó favorita, encendre o apagar els llums, posar la calefacció... Aquest tipus d’aparell s’ha convertit en un element més de la nostra llar (i més si volem que la nostra casa sigui intel·ligent).

A diferència dels models del gegant del comerç electrònic, no hi ha l’assistent Alexa: i ha sigut substituït per Siri o Google. No obstant, les funcions són les mateixes.

Google Nest Mini 2n Generació

L’altaveu Wi-Fi intel·ligent Google Nest Mini de 2a Generació Guix és l’assistent que ofereix gran ajuda en el teu dia a dia. Els sons baixos del Google Nest Mini són un 40% més potents que els de la versió anterior (Google Home Mini).

Està fabricat pensant en el medi ambient, ja que la seva coberta feta d’un teixit resistent fabricat únicament amb ampolles de plàstic reciclades. A més, la funció de reconeixement de veu també ha sigut millorada.

Amb aquest model de Google reprodueix música i altres continguts de les teves aplicacions favorites amb la veu. Només has de demanar-l’hi a l’Assistent de Google: també pots reproduir música en ‘streaming’ a Nest Mini des del teu telèfon mòbil.

Compta amb connectivitat Wi-Fi 802.11b/g/n/ac (2.4 GHz/5 GHz), Bluetooth 5.0 i so envoltant en 360 graus amb un transductor de 40 mm. Els tres micròfons de llarg abast ofereixen una tecnologia Voice Match.

Els sistemes operatius compatibles amb l’aplicació Home: Android i iOS.

COMPRAR AL CORTE INGLÉS PER 39 €

Altaveu intel·ligent Sonos One Blanco Multiroom Wi-Fi i control de veu

SONOS ONE és l’altaveu potent, intel·ligent i amb control per veu integrat que et permetrà disfrutar de la música i molt més, amb un so potent i immersiu.

El seu disseny compacte s’adapta a pràcticament qualsevol espai; posa’l a la placa de cocció de la cuina, guarda’l a la prestatgeria del despatx o posa’l al lavabo, ja que és resistent a la humitat. A més, pots controla-lo amb l’app Sonos, AirPlay 2 d’Apple.

Aquest model, SONOS ONES, compta amb quatre woofers de rang complet que garanteixen una reproducció més fidel de les freqüències vocals mitjanes amb uns greus molt profunds i plens de matisos.

Una dada: quan la llum led del micròfon està encesa, l’assistent de veu està preparat per escoltar-te. Si la llum està apagada, el micròfon està apagat.

COMPREU A AMAZON PER 229,00€

Apple HomePod mini MY5H2Y/A

El HomePod mini és una petita capsa de sorpreses, com ho defineixen els seus fabricants. Començant per la seva mida impossible: amb tan sols 8,43 cm d’alt, ve carregadíssim d’innovació i concentra una potència acústica descomunal.

Amb prou feines ocupa espai, però el seu so de 360 graus omple per complet l’habitació.

Conjunt de quatre micròfons per utilitzar Siri des de lluny, amb so multizona amb AirPlay 22 i compatible amb parell estèreo.

COMPRAR AL CORTE INGLÉS PER 99,00 €

Google Nest Audio Tiza GA01420-ES

Per utilitzar Nest Audio, es necessita una xarxa Wi-Fi, una presa de corrent pròxim, un compte de Google i un dispositiu mòbil compatible. Sistemes operatius compatibles amb l’aplicació Google Home: Android i iOS

Amb només dir «Hey Google, posa música», l’habitació s’inundarà de baixos intensos i veus nítides. Reprodueix la teva música, emissores de ràdio favorites des dels serveis de ‘streaming’ que més utilitzes.

Nest Audio s’adapta al teu entorn i al que estiguis escoltant perquè la música soni millor. Ara la música i les notícies se sentiran amb més nitidesa que mai

Crea un sistema d’àudio a casa i inunda-la de música. Vincula dos Nest Audio per disfrutar d’un so en estèreo. També pots agrupar Nest Audio amb la resta dels teus altaveus i pantalles Nest, dispositius compatibles amb Chromecast o altaveus compatibles i posar música a tota la casa. A més, és molt fàcil de configurar.

COMPRAR AL CORTE INGLÉS PER 79,90 €

Alexa, l’altaveu intel·ligent més popular

Notícies relacionades

COMPREU A AMAZON PER 33,99 €

A més, disfruta d’enviaments en 1 dia totalment gratis, i exprés quan no estigui disponible, en milions de productes. Pots provar Amazon Prime durant 30 dies i sense compromís.