Rebaixes

Les millors ofertes del primer dia de la gran setmana de Black Friday

Amazon tira la casa per la finestra amb milers de productes de telefonia, informàtica, moda o electrodomèstics rebaixadíssims.

Les millors ofertes del primer dia de la gran setmana de Black Friday

Amazon

11
Es llegeix en minuts

Després d’una setmana escalfant motors, el Black Friday 2021 ha arribat. I Amazon, especialista del comerç electrònic, dona el tret de sortida a descomptes de més de 60% en milers de productes de categories com telefonia mòbil, videojocs i consoles, parament de la llar, moda o bellesa.

A més, per poder avançar les compres nadalenques sense preocupar-se per si el regal no ha triomfat, Amazon ha ampliat el període de devolucions fins al 31 de gener del 2022. El reemborsament per les devolucions es rep en un termini de 14 dies. Una vegada que s’ha emès, no obstant, pot ser que tard fins a set dies naturals a aparèixer reflectit en el compte bancari.

Alexa a meitat de preu

L’Echo Dot és un altaveu intel·ligent que es controla amb la veu i que utilitza l’Alexa Voice Service. Se li pot demanar música, les notícies o qualsevol informació. També es pot trucar a qualsevol que també tingui un dispositiu Echo, des de l’‘app’ Alexa o Skype, així com controlar dispositius de llar digital amb la veu.

D’aquesta manera, amb Echo es pot encendre la llum de l’habitació abans de sortir del llit, apujar la temperatura del termòstat o atenuar els llums: tot això sense moure un dit.

I ara està a meitat de preu. Així, podeu aconseguir l’Echo Dot (4a generació) per menys de 30 euros.

COMPRAR A AMAZON PER 29,99 € Aspirador iRobot Roomba 981, a preu històric

COMPRAR A AMAZON PER 29,99 € Aspirador iRobot Roomba 981, a preu històricLa tecnologia Dirt Detect permet al robot aspirador Roomba 981 detectar les àrees més brutes de casa i netejar-les a fons. El robot aspirador Roomba 98 X no descansa fins que els terres estan nets. L’innovador sistema de navegació vSLAM, Roomba 98 X mapa la casa per navegar en files ordenades i eficients. Si la bateria està baixa, ell mateix es recarrega i continua on ho hha deixat per acabar el treball.

Aquest aspirador ofereix suggeriments per ajudar: aprèn del teu estil de neteja i et fa suggeriments personalitzats per programar automàticament aquestes neteges.

Si no ha tingut mai un robot aspirador a casa aquest és, sens dubte, el millor model per començar: preu i qualitat a l’abast de tots, ja que costa 620 euros menys.

COMPRAR A AMAZON PER 379,00 €

600 euros de rebaixa al portàtil ultralleuger LG Gram 14Z90P

LG Gram és un portàtil ultralleuger i amb bateria de fins a 18,5 hores d’autonomia, ideal per portar-lo de viatge, teletreballar o estudiar des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.

La pantalla de LG Gram, amb ràtio d’aspecte 16:10, incorpora un nou tauler de control IPS i una resolució de 1.920 x 1.200 píxels.  Compta amb un disseny ultracompacte gràcies als seus marcs més fins i la seva mida de 14’’ al cos d’un 13,3’’. A més, en la seva millora del disseny, incorpora una frontissa invisible que el converteix en un portàtil més elegant i funcional.

També compta amb lector d’empremtes dactilar integrat al botó d’encesa/aturada, un nou Touch Pad més ampli i precís i un teclat amb retroil·luminació on s’ha millorat la mida i el recorregut de les tecles.

LG Gram ha sigut certificat per Intel a la plataforma EvoTM a l’incorporar els nous processadors de 11a generació i la nova gràfica Iris Xe per treballar amb contingut 4K UHD amb màxima fluïdesa. Incorpora una memòria RAM ultraràpida, disc dur SSD d’1TB NVMe amb doble ranura per ampliar fins a 4TB, cosa que permet afegir recursos al teu equip quan ho necessitis.

Quant a connectivitat, s’han inclòs més de set ports en un gruix de tan sols 16,8 mm. Entre les esmentades connexions, compta amb un USB-C amb ThunderboltTM 4 incorporat, que permet una velocitat de transferència de dades de 40Gbps

Finalment, l’LG Gram és un dels portàtils més silenciosos i eficients tèrmicament del mercat, gràcies a l’optimització del sistema de ventilació, que permet moure un 50% més de cabal d’aire que generacions anteriors.

COMPRAR A AMAZON PER 999 EUROS

La caseta de gos més venuda, Curver 221088, amb un 25% de descompte

Una casa per a gossos que us encantarà veure i que li encantarà al vostre gos. Fabricada amb resina duradora, aquesta casa per a gossos resisteix els danys causats pel clima, per això és una solució de baix manteniment.

També compta amb tocs de disseny modern i té un terra elevat per augmentar la calidesa. A més, gràcies al seu gran interior, el gos podrà moure’s fàcilment.

COMPRAR A AMAZON PER 69,65 € Torradora Colours Plus de Russell Hobbs per menys de 30 €

COMPRAR A AMAZON PER 69,65 € Torradora Colours Plus de Russell Hobbs per menys de 30 €On hi hagi una torrada per esmorzar, un ‘bagel’ per berenar o alguna cosa més lleugera per sopar, que desapareguin totes les altres coses. I si està torrat i calentet, és immillorable. Tot això ho podem aconseguir fàcil amb la torradora per a dues llesques de la gamma Colours Plus: ràpida i fàcil de controlar per aconseguir uns resultats òptims.

Té funció per descongelar, les ranures són de gran mida i el pràctic suport per escalfar panets aporta comoditat i versatilitat a la taula cada dia.

A més, incorpora safata recollidora de molles, regulador del nivell d'escalfor i funció d’extraelevació per fer d’aquesta torradora una eina còmoda i funcional.

COMPRAR A AMAZON PER 27,99 €

Joc de taula Trivial Pursuit edició familiar, amb un 42% de descompte

És el joc de taula amb el que disfrutaran grans i petits. Joc ràpid de preguntes i respostes per a tota la família i que ve amb targetes per a nens i targetes per a adults amb 2.400 preguntes de coneixement general

El desafiament Showdown anima encara més el joc. Ara, el Trivial Pursuit per 24,48 euros.

COMPRAR A AMAZON PER 31,99 € Calvin Klein CK BE, unisex, per 26 euros

COMPRAR A AMAZON PER 31,99 € Calvin Klein CK BE, unisex, per 26 eurosEs tracta d’una refrescant fragància afustada oriental, tant per a homes i dones.

És també tot un clàssic de Calvin Klein, composta de bergamota, ginebró, mandarina, menta i lavanda, CK es converteix en una barreja fresca d’espècies lleugeres, temperada per la calidesa floral de la magnòlia i la suculència del préssec. L’assecatge revela sàndal realçat per la calidesa i la riquesa d’opopònac i tonka.

Ara, amb un 70% de descompte.

COMPRAR A AMAZON PER 26,00 € Estalvia més de 200 euros en el MacBook Pro de 14 polzades

COMPRAR A AMAZON PER 26,00 € Estalvia més de 200 euros en el MacBook Pro de 14 polzadesUn dels models més potents del mercat, com ens té acostumats Apple, el MacBook Pro, compta amb xip M1 Pro o M1 Max d’Apple per desencadenar tota la potència de la CPU, la GPU i l’aprenentatge automàtic.

Això sí, més enllà de la seva potència, destaca per la bateria: autonomia mai vista que arriba a les 17 hores. A més, fins a 64 GB de memòria unificada perquè tot sigui ràpid i fluid. Fins a 8 TB d’emmagatzemament SSD megaràpid per obrir ‘apps’ i arxius a l’instant.

No només és perfecte per a professionals del disseny, edició de vídeos... sinó també per a estudiants. Això sí, ens trobem davant un dels portàtils amb més preu del mercat, 2.024,99 euros, tot i que durant Black Friday podeu estalviar-vos 200 euros.

COMPRAR A AMAZON PER 2.024,00 € Apple Watch Series 3, per amb prou feines 200 euros

COMPRAR A AMAZON PER 2.024,00 € Apple Watch Series 3, per amb prou feines 200 eurosEl model GPS d’Apple et permet fer trucades i enviar missatges des del canell ¡sense utilitzar l’‘smartphone’! La seva pantalla Retina fa d’aquest model un dels millors i, ara, a un preu increïble, per 209 euros.

És ideal per a esportistes i per a totes les modalitats. L’Apple Watch Series 3 és apte per nedar perquè és resistent a l’aigua. Compta amb sensor òptic de freqüència cardíaca que avisa quan se sobrepassen els límits acceptats. A més, té una opció d’emergència SOS amb trucades nacionals.

¡El company ideal per al dia a dia!

COMPRAR A AMAZON PER 209,00 € Microscopi National Geographic 40x-1280x-40x-1280x amb suport per a ‘smartphone’ i un 30% de descompte

COMPRAR A AMAZON PER 209,00 € Microscopi National Geographic 40x-1280x-40x-1280x amb suport per a ‘smartphone’ i un 30% de descompteUn microscopi pensat per a principiants, que alhora és ideal per a joves i adults i que es pot convertir en una meravellosa afició per a qualsevol persona curiosa, per petita que sigui. Es tracta d’un microscopi de 40-1280x que funciona amb llum incident i contraclaror i que té la garantia de National Geographic.

Té la mida ideal per guardar en qualsevol lloc i compleix a la perfecció el que promet, permet veure-hi tant per llum transmesa com per llum incident. I els extres que porta són de bona qualitat.

Però si algú té dubtes és bo deixar clar que no és una joguina... ni ho sembla. Perquè està fabricat en material metàl·lic i amb poc plàstic. I a més ofereix la possibilitat de guardar les seves imatges al seu telèfon.

COMPRAR A AMAZON PER 79,99 €

Kindle, ara amb llum frontal integrat, amb un 22% de descompte

El llibre electrònic Kindle d’Amazon compta amb llum integrada regulable que permet la lectura durant hores dins i fora de casa, tant de dia com de nit.

Aquest model està dissenyat per a la lectura òptima: disposa d’una pantalla de 167 ppp i alt contrast en quèl es llegeix com en paper imprès, sense cap reflex, fins i tot sota la llum del sol.

Us permet llegir sense distraccions: subratlla passatges, busca definicions, tradueix paraules o ajusta la mida del text i, tot això, sense abandonar la pàgina que estàs llegint.

El Kindle Paper White destaca per la seva bateria: una sola càrrega i dura setmanes. Ara, amb un 22% de descompte.

COMPRAR A AMAZON PER 69,99 € Estalvia 50 euros en el Xiaomi 11T 5 G – ‘smartphone’ 8 +128 GB, 6,67’’

COMPRAR A AMAZON PER 69,99 € Estalvia 50 euros en el Xiaomi 11T 5 G – ‘smartphone’ 8 +128 GB, 6,67’’El Xiaomi 11T potencia les reconegudes tecnologies de la càmera de Xiaomi en gran. Equipat amb una càmera de gran angular de 108 MP, telemacro 2x i gran angular de 120°, et permet capturar tant clips ràpids com pel·lícules cinematogràfiques des del palmell de la mà.

Aquest model compta amb una pantalla plana AMOLED de 6,67’’ i 120Hz equipada amb TrueColor, que permet als usuaris redescobrir la màgia del cine des d’un ‘smartphone’. La seva brillantor de 1.000 nits significa que el teu contingut sempre serà nítid. 

La pantalla AdaptiveSync de 120 Hz pot arribar a una taxa de mostreig tàctil alta de 480 Hz, adequada per oferir-te un avantatge competitiu mentre jugues. Ara, per 449,99 euros. COMPRAR A AMAZON PER 449,99 € Reebok Club C 85, vambes clàssiques de dona per menys de 50 €

Ara, per 449,99 euros. COMPRAR A AMAZON PER 449,99 € Reebok Club C 85, vambes clàssiques de dona per menys de 50 €Amb la línia Reebok Classics, els records d’aquelles primeres vambes tornen a formar part del present, i en aquest Black Friday amb un descompte espectacular del 39%.

Estan inspirades en els models de Reebok de principis dels 80 i els 90, en aquesta línia Classics hi ha dissenys informals i elegants per acompanyar-vos en el dia a dia: entrenaments, feina o excursions amb la família.

Les vambes Reebok Club C 85 per a dona garanteixen la comoditat gràcies als materials exteriors de cuir amb revestiment de tela, i a la sola de cautxú, que aporten aquest confort esperat en vambes d’aquesta qualitat. Amb tancament de cordons i taló pla.

COMPRAR A AMAZON PER 48,49 €

Glenlivet, whisky escocès de 700 ml per 39,42 euros

Aquest Whisky escocès de 15 anys, la maduració del qual es realitza en barrils de roure francès i durant un període limitat, es caracteritza per un intens color daurat. El roure francès Limousin fa que el licor penetri en la fusta i adquireixi un lleuger sabor picant que el fa particular

Es recomana servir sol o amb gel en un vas de vidre ample. És ideal per barrejar o per prendre sol. Ara es troba al 40% de descompte. COMPRAR A AMAZON PER 39,92 € Cecotec Robot de cuina multifunció Mambo 9590, al 33% de descompte

40% de descompte. COMPRAR A AMAZON PER 39,92 € Cecotec Robot de cuina multifunció Mambo 9590, al 33% de descompteAquest robot de cuina compta amb 30 funcions: trosseja, pica, liqua, tritura, sofregeix, mol, polvoritza, ratlla, reescalfa, bat, iogurtera, munta, emulsiona, barreja, cuina, remena, cuina al vapor...

La seva gerra és d’acer inoxidable d’alta qualitat apta per a una neteja ràpida i fàcil al rentaplats. La seva velocitat zero permet coure i sofregir sense necessitat de posar velocitat, com es tractés d’una cassola o una paella. I, a més, amb l’avantatge de cuinar sense tapa.

El robot de cuina Cecotec Mambo 9590 ve amb una vaporera de dos nivells amb gran capacitat per poder cuinar al vapor sense límits. Aquest model es troba al 20% de descompte: 319,00 euros.COMPRAR A AMAZON PER 299,00€ Estalvia 90 euros amb el televisor Hisense 40AE5500 F – Smart TV

es troba al 20% de descompte: 319,00 euros.COMPRAR A AMAZON PER 299,00€ Estalvia 90 euros amb el televisor Hisense 40AE5500 F – Smart TVAquest model té una resolució Full HD, VIDAA U 2.5 amb IA i moltes ‘app’, i tecnologies Natural Colour Enhancer i Noise Reduction.

Notícies relacionades

El so Dolby Audio i disseny doble peanya, marcs reduïts, compatible VESA 100x200. Compta amb diversos ports: 2x HDMI, 2x USB, 1x sortida d’auriculars, 1x AV, 1x RJ-45.

COMPRAR A AMAZON PER 279,00 €