Les millors ofertes Compres patrocinades Aquestes ofertes han sigut seleccionades per un equip d'El Periódico de forma independent, partint del seu criteri i experiència. El Periódico obté una comissió de les vendes a partir dels enllaços d'aquesta pàgina. Tots els preus de compra inclosos en aquest article estan actualitzats.

Les 7 millors ofertes de la setmana a Amazon i eBay

EL PERIÓDICO selecciona les millors ofertes setmanals

Les 7 millors ofertes de la setmana a Amazon i eBay
3
Es llegeix en minuts

Setmana a setmana seleccionem les ofertes més potents a eBay i Amazon perquè puguis aconseguir els millors articles de tecnologia, bricolatge, parament de llar o telefonia que necessites o donar-te un caprici, sempre al millor preu. A més, si et subscrius a Amazon Prime, no només et beneficiaràs dels millors descomptes sinó que també rebràs les teves compres de forma ràpida i gratuïta.  

=== INICIO PRODUCTO ===

Lenovo Ideapad 530S-14IKB (792,66 €) - Precio mínimo en Amazon

Lenovo Ideapad 530S-14IKB (792,66 €) - Precio mínimo en Amazon

Un ordinador portàtil potent per un preu molt ajustat tenint en compte els seus components: compta amb un processador Intel Core i7 8550U, que garanteix rapidesa en processos exigents ja que va unit a una ram de 8GB. La seva pantalla de 14 polzades és Full HD i disposa d’un disc SSD de 512 GB M.2 PCIE. Aquest portàtil compta amb un 20% de descompte a Amazon.

  COMPRAR (792,66 €)

=== FIN PRODUCTO === === INICIO PRODUCTO === De'Longhi Dolce Gusto Piccolo  (50,47 €) - 36% descompte

De'Longhi Dolce Gusto Piccolo  (50,47 €) - 36% descompte

Aquesta cafetera és l’opció més còmoda per preparar espressos o cafès llargs. Compta amb 15 bars de pressió automàtica regulable. Funciona amb càpsules Dolce Gusto, per la qual cosa tens garantida la varietat de cafès.

 COMPRAR (50,47 €)

   separador  

=== FIN PRODUCTO === === INICIO PRODUCTO === Nou Apple iPad 128GB  (444,00 €) – 35 € de descompte

Nou Apple iPad 128GB  (444,00 €) – 35 € de descompte

Un producte d’Apple sempre és garantia de qualitat. Aquest iPad (edició 2019) compta amb pantalla retina de 10,2 polzades i processador A10 Fusion. A més, té sensor d’identitat mitjançant Touch ID, càmera posterior (de 8 megapíxels). Un plus molt important és la seva capacitat d’emmagatzemament, ja que compta amb 128 gigues. 

 COMPRAR (444,00 €)

=== FIN PRODUCTO === === INICIO PRODUCTO === Michelin Easy Grip EVO 7 (73,89 €) – 25% de descompte

Michelin Easy Grip EVO 7 (73,89 €) – 25% de descompte

Unes bones cadenes són imprescindibles per poder circular per llocs on la neu fa la seva aparició. Si tens previst passar per aquests llocs, pots aprofitar aquesta oferta ja que són de la coneguda marca Michelin i es troben en el seu preu mínim històric a Amazon.

 COMPRAR (73,89 €)

   separador  

=== FIN PRODUCTO === === INICIO PRODUCTO === Crock-Pot CSC059X (60,99 €) – [Preu més baix a Amazon]

Crock-Pot CSC059X (60,99 €) – [Preu més baix a Amazon]

Aquest ‘crock pot’ (olla de cocció lenta digital) és de 3,5 litres de capacitat amb acabat en color vermell. Per les seves dimensions és perfecta per a 3-4 persones, especialment indicada per a parelles o famílies petites. Compta amb dos nivells de potència (alta i baixa) i funció automàtica de mantenir calent. L’olla de ceràmica té una cobertura que redueix el ja per si mateix sota risc que el menjar es cremi o s’enganxi, i a més ajuda que la neteja sigui més fàcil. Tant el recipient com la tapa es poden rentar al rentaplats.

 COMPRAR (60,99 €)

   separador  

=== FIN PRODUCTO === === INICIO PRODUCTO === Cybex Gold Pallas S Fix (224,28 €) – 32% descompte

Cybex Gold Pallas S Fix (224,28 €) – 32% descompte

Cadira de cotxe d’alta qualitat des dels 9 mesos fins als 12 anys. Recolzacaps reclinable en tres posicions, protecció integrada contra impactes laterals i estructura amb alta absorció d’impactes. Fàcil de fixar al seient del cotxe amb el cinturó de seguretat i amb el sistema ISOFIX.

 COMPRAR (224,28 €)

   separador  

=== FIN PRODUCTO === === INICIO PRODUCTO === Russell Hobbs Adventure (21,99 €) – 45% descompte

Russell Hobbs Adventure (21,99 €) – 45% descompte

Si t’agrada esmorzar a casa, aquesta torradora és perfecta per a tu. Compta amb una ranura llarga per a dues llesques i pans de més mida. El cos raspallat de qualitat és òptim per a qualsevol cuina.

 COMPRAR (21,99 €)

   separador  

Notícies relacionades

=== FIN PRODUCTO ===


■ Aquestes ofertes han sigut seleccionades per un equip d’El Periódico de forma independent partint del seu criteri i experiència. El Periódico obté una comissió de les vendes a partir dels enllaços d’aquesta pàgina. Tots els preus de compra inclosos en aquest article estan actualitzats a data del 18 de novembre del 2019.

Temes:

Amazon