HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, diumenge 12 d'abril del 2020

horoscopo-ok

horoscopo-ok

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop de divendres 12 d’abril, el mètode de predicció està basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

Àries. No prenguis decisions fins que hagin passat les primeres hores del dia. Després, la teva ment estarà molt clara i tindràs més vitalitat. Tindràs bones idees per passar el temps. 

Taure. Contacta amb aquest amic que intueixes que ho està passant malament. T’ho agrairà. En general, et sentiràs bé amb tu mateix, Taure, i sabràs com relaxar-te i entretenir-te. 

Gèminis. Després d’un matí en què tots estaran més susceptibles, les teves relacions seran més harmonioses i agradables. Seràs més sociable i t’agradarà saber dels teus amics.  

Càncer. És possible que aquest diumenge tinguis menys energia, Càncer, almenys durant el matí. Una vegada que aconsegueixis apujar el teu estat d’ànim també millorarà molt la teva vitalitat. 

Leo. Podràs recobrar en la distància aquesta amistat o amor que estaves coneixent. Si et sorgeixen dubtes, resol-los abans que la teva imaginació et faci veure coses que no són. 

Verge. Discutir per temes domèstics amb la família et treurà molta energia, Verge. Serà millor que parleu o us inventeu algun joc divertit que pugueu jugar entre tots. 

Balança. Tindràs la necessitat de dir-ho tot i serà un plaer conversar amb tu ja que seràs alegre, enginyós i positiu. A més, Balança, estaràs més inquiet i no pararàs.  

Escorpí. Tindràs una forta necessitat de seguretat que podràs trobar en una bona organització del dia o en companyia dels teus amics o familiars. Menja amb moderació, Escorpió.

Sagitari. Avui el teu humor anirà fluctuant, però no cauràs en el pessimisme i mantindràs el teu entusiasme i el teu caràcter jovial. Hi haurà malentesos amb els de casa que aviat es resoldran. 

Capricorn. Posa’t música suau i relaxa’t, veuràs que t’anirà bé per oblidar-te momentàniament de les teves preocupacions i et revitalitzaràs. Amb la teva família, el millor és l’acceptació. 

Aquari. Aquest diumenge les teves amistats requeriran més atenció, Aquari. Algunes, per explicar-te les seves inquietuds i preocupacions; la majoria, per compartir bons moments amb tu. 

Notícies relacionades

Peixos. Alimentaràs la teva imaginació a través de l’art o somiant despert. També seràs un líder magnífic, proposant activitats i animant els que se senten desmotivats. 

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop