HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, dissabte 4 d'abril del 2020

horoscopo-ok

horoscopo-ok

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop del dissabte 4 d’abril. El mètode de predicció està basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

Àries. Posaràs ordre en les teves idees, seràs objectiu i realista, de tal manera que sabràs tractar amb els altres de la forma més adequada. Si t’agrada la lectura, avui la disfrutaràs més. 

Taure. T’atraurà la bellesa, la comoditat i el luxe. Provaràs d’estar el millor possible a casa. Potser, t’animaràs a cuinar un plat especial o et facis un bany aromàtic. 

Gèminis. Seràs més presumit i cuidaràs més el teu aspecte. T’agradarà complaure els altres i seràs molt curós en com dius les coses. Els passatemps mentals seran els teus preferits.

Càncer. La teva imaginació s’intensificarà, així com el teu sentit de la bellesa. Si ets artista, aprofita el dia per crear. Seràs un gran cuidador per a aquesta persona que ho necessita. 

Leo. El tracte amb els altres serà molt agradable, i un xat virtual amb els teus amics o familiars et procurarà molta diversió. A més, estàs més melindrós i et sentiràs molt estimat.  

Verge. T’avindràs amb tot el món i cooperaràs quan sigui necessari. De tota manera, guardaràs un temps per a tu mateix, el necessitaràs per trobar el teu equilibri intern. 

Balança. L’amistat es veurà afavorida, i veuràs l’important que ets per a ells. El mòbil no deixarà de sonar amb missatges o trucades, i és possible que alguna arribi de l’estranger.

Escorpí. Compartir les teves preocupacions amb gent de confiança protegirà la teva salut emocional. Després, tornarà a tu l’alegria i la positivitat, que irradiaràs també als altres. 

Sagitari. Sentiràs que hi haurà més estabilitat en les teves relacions afectives, Sagitari, un compromís més gran entre vosaltres. Serà un bon pla dedicar aquest dia a ampliar els teus coneixements. 

Capricorn. Avui necessitaràs més afecte, i malgrat que sorgiran alguns moments tensos en les teves relacions, sabràs reconduir les situacions per disfrutar dels teus com desitges. 

Aquari. Et sentiràs amb molta energia, i necessitaràs cremar-la ballant o practicant exercici. Donaràs més importància a l’ordre i l’organització, i faràs tot el que has planejat. 

Notícies relacionades

Peixos. Perquè a casa teva regni l’harmonia, el millor és que siguis discret i que vagis amb compte amb el que dius. Estaràs més pendent del teu cos i el mantindràs en bona forma.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop