HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, dijous 2 d'abril del 2020

horoscopo-ok

horoscopo-ok

2
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop del dijous 2 d’abril. El mètode de predicció està basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

Àries. És millor que et centris en el que pots canviar, si no, et frustraràs. En el teu entorn familiar, hi haurà més tranquil·litat si evites voler tenir la raó.

Taure. Mantenir la comunicació amb els teus familiars i amb els teus amics serà essencial per sentir-te millor, Taure. Seràs molt curiós, tot t’interessarà i no deixaràs de preguntar.

Gèminis. Les teves necessitats i les dels altres xocaran, i estarà bé que siguis flexible i facis el possible per arribar a acords que us satisfacin a tots. De vegades, cedir és guanyar. 

Càncer. Pensar en els teus plans de futur t’animarà, i a més, veuràs quins són els que realment et motiven. Serà un bon dia per a l’amistat, però cuida més la teva relació de parella.

Leo. Serà una jornada dura a la feina, i és important que a l’acabar descansis com puguis. Si ets a casa, Leo, reserva un temps per desconnectar la teva ment i relaxar-te.

Verge. Et sentiràs de bon humor, amb ganes de passar-ho bé i d’aprendre. Serà un dia clau per a la teva vida amorosa, Verge, si et centres en el positiu de l’altre i no li exigeixes tant. 

Balança. Hi haurà més tensió a casa, però res greu que no es pugui solucionar amb bona voluntat i comunicació honesta. A més, recorreràs al teu bon humor i la teva diplomàcia. 

Escorpí. No et molestis pel malestar d’altres, perquè és un dia formidable per disfrutar del contacte amb els altres. Si tens dubtes, trobaràs qui et doni pistes per resoldre-les.

Sagitari. No podràs controlar-ho tot, i el millor és que et prenguis les coses amb calma. Disfrutaràs de les teves relacions, fins i tot faràs les paus amb algú amb qui estaves enfadat. 

Capricorn. T’enfrontaràs a qui creguis que intenta manipular-te. El millor és ser franc i dir les coses com són. Malgrat això, hi haurà harmonia en la majoria de les teves relacions. 

Aquari. Respecte a la teva feina o tasques diàries, hauràs de decidir a quines val la pena dedicar-hi temps i a quines no. Així, aconseguiràs concentrar-te i tindràs èxit en tot el que facis.

Notícies relacionades

Peixos. És moment de resoldre qualsevol assumpte que t’estigui preocupant en la teva vida amorosa. Seràs molt generós, Peixos, però ves amb compte ja que algú es podria aprofitar de tu.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop