HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, dimarts 24 de març del 2020

horoscopo-ok

horoscopo-ok

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop del dimarts 24 de març. El mètode de predicció està basat en la posició dels astres en el moment del naixement

Àries. Faràs més atenció a l’amistat, i seràs més selectiu, quedant-te amb aquests amics que realment valen la pena. No temeràs enfrontar-te als problemes i els solucionaràs.

Taure. Arriba un temps de finals i inicis, i pot ser en qualsevol àrea de la teva vida que per a tu sigui ara important. Tindràs més responsabilitat a la feina i la portaràs bé. 

Gèminis. Tindràs a prop persones que influiran positivament en la teva vida. És el moment de reflexionar sobre els teus plans, veure quins realment són prioritaris i posar fil a l’agulla. 

Càncer. Els nous projectes laborals que vols iniciar necessitaran el seu temps per veure’ls fets realitat. Actuaràs amb constància, paciència, bona organització i estructura. 

Leo. És important reorganitzar la teva rutina i prioritzar entre les teves tasques les més urgents. Així, la teva energia estarà ben dirigida. Bon dia per comprar roba i coses per a la casa. 

Verge. Si has tingut elevades despeses últimament, entraràs en una etapa d’estalvi i reestructuració. T’atreviràs a fer canvis, sobretot, en el terreny laboral i de la salut.

Balança. Serà un dia de treball dur i molt productiu, i amb la col·laboració d’altres persones tot et serà més fàcil. El ritme serà lent i hi haurà coses que s’hauran de repetir. 

Escorpí. A la feina, el que proposis serà ben rebut i es farà. Et sobrarà disciplina i perseverança per arribar als teus objectius. En salut, t’anirà bé menjar menys. 

Sagitari. Si la teva feina és artística, es potenciarà la teva creativitat. Podries decidir fer canvis que amb el temps veuràs que hauran sigut molt encertats. En l’amor, sigues més pacient.

Capricorn. Ara, la llar i la família seran temes d’interès. Sabràs fer l’adequat en el moment precís, Capricorn, i tots confiaran en el teu sentit de la responsabilitat. 

Aquari. Tindràs la força necessària per seguir endavant malgrat les dificultats. En la comunicació, has de ser directe però discret; clar, però pensant abans de parlar. 

Notícies relacionades

Peixos. Bon moment per organitzar les teves finances. Si tens projectes laborals, tindràs molta voluntat per preparar-te a fons. Tot i que no vegis resultats ràpids, aquests arribaran.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop