HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, diumenge 22 de març del 2020

horoscopo-ok

horoscopo-ok

2
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop de diumenge, 22 de març. El mètode de predicció està basat en la posició dels astres en el moment del naixement. 

Àries. Aquest diumenge sabràs com disfrutar de les coses senzilles i estaràs molt a gust amb tu mateix. És un moment ideal per agafar-se el dia amb calma i deixar la teva ment descansar. 

Taure. Serà una jornada molt positiva si mantens el contacte amb els teus amics, Taure. Tindràs el guapo pujat i seràs més presumit. Expressaràs la teva creativitat a través de l’art. 

Gèminis. Avui la teva intuïció no et fallarà, així que, fes-li cas. Seràs l’ànima de la festa i sabràs donar-li el toc divertit i despreocupat al que succeeixi, tot i que sigui complicat. 

Càncer. Faràs volar la teva imaginació, i se t’ocorreran bones idees que concretaràs en el moment precís. El cine i la lectura seran passatemps ideals per passar aquest diumenge. 

Leo. Necessitaràs més temps per a tu mateix, però no t’oblidaràs de la teva família, amb qui compartiràs activitats de lleure. Estaràs una mica distret, Leo, així que, ves amb compte. 

Verge. Donaràs importància a la relació amb els altres, però allibera’t d’aquestes responsabilitats que no són teves. És un bon moment per expressar l’afecte a les persones que estimes. 

Balança. Et convé fer exercici físic, alimentar-te bé i cuidar el teu cos d’alguna manera. Mostraràs la teva excel·lent creativitat a través de la cuina i provaràs noves receptes. 

Escorpí. Et sentiràs summament romàntic, Escorpio. Si tens parella, ho disfrutaràs amb ella; si no, el cine, la música o la literatura et delectaran. Avui, cuida més el teu coll. 

Sagitari. Et vindrà de gust ser a casa i amb la família, i serà un bon pla divertir-vos junts de la manera que us vingui de gust, o tenir més contacte amb aquests parents que no tens a prop. 

Capricorn. Poden sorgir trucades inesperades que t’agradaran enormement ja que et trauran de l’avorriment. L’aliment intel·lectual i la novetat serà important per sentir-te a gust. 

Aquari. Aprofita aquest diumenge per abaixar el ritme i relaxar-te. Serà una sort ser al teu costat ja que no et faltaran el bon humor i les teves ocurrències. Avui, sigues més delicat al parlar. 

Notícies relacionades

Peixos. Sobretot, vols tenir un dia tranquil i anar al teu aire, sense presses ni imposicions. Et dedicaràs a aquestes aficions que tens una mica oblidades i tendiràs a somiar despert.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop