HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, dissabte 21 de març del 2020

horoscopo-ok

horoscopo-ok

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop del dissabte 21 de març, el mètode de predicció que està basat en la posició dels astres en el moment del naixement

Àries. A mesura que passin les hores et sentiràs amb més ganes de tranquil·litat i de descans. Veure una pel·lícula o jugar a jocs de taula amb la teva família serà un pla ideal per avui.

Taure. La tarda serà el millor moment per socialitzar. El contacte amb els teus amics et farà passar molt bones estones. Et sentiràs lliure de dir el que et vingui de gust sense esperar aprovació. 

Gèminis. T’agradarà fer coses noves que t’estimulin intel·lectualment i t’animin. La teva ment anirà molt ràpid i tindràs poca paciència amb els qui necessitin més temps per reaccionar. 

Càncer. Tindràs molta capacitat inventiva i se t’ocorreran formidables idees per passar un dia molt entretingut. T’interessarà tot el que tingui gust d’exòtic i d’originalitat. 

Leo. Et vindrà de gust investigar, i t’atrauran el misteri, els crims per resoldre i l’esoterisme. En l’amor, seràs molt original a l’hora d’expressar el teu afecte i la teva passió. 

Verge. Estaràs de bon humor, i per mantenir-lo què millor que evitar els mals rotllos i les crítiques. Trobaràs companyia estimulant i hi ha els qui et sorprendran per bé. 

Balança. Faràs plans una mica diferents de l’habitual, i aquest canvi en la teva rutina et farà sentir més viu. Allunya’t d’aquestes persones negatives que sempre saben com amargar-te el dia. 

Escorpí. Estaràs una mica confusa respecte a la manera d’organitzar-te el dia. Els teus plans han canviat i has d’adaptar-te a la realitat. De tota manera, passaràs molt bons moments. 

Sagitari. Bon dia per quedar-te a casa, disfrutar de les teves aficions i descansar de l’estrès de la setmana. Trauràs la teva creativitat a la cuina o a través de l’expressió artística. 

Capricorn. T’ho passaràs bé conversant, Capricorn, i sorgiran temes de debat molt interessants i sorprenents.  Avui et sentiràs feliç compartint anècdotes i idees amb els altres. 

Aquari. Gaudiràs de molt sentit de l’humor i d’una gran agudesa mental que deixarà sense paraules a més d’un. Gastaràs més del pressupostat i et donaràs algun caprici.

Notícies relacionades

Peixos. T’avorriràs fàcilment i necessitaràs estímul intel·lectual per passar un dia agradable, Piscis. Buscaràs gent amb qui xerrar i trobaràs just el que estaves buscant.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop