Només per a subscriptors

Colvin alegra el teu dia i el dels que t’envolten amb un descompte exclusiu del 20%

Flors i plantes fresques al millor preu i directes a casa teva

Colvin alegra el teu dia i el dels que t’envolten amb un descompte exclusiu del 20%
1
Es llegeix en minuts

Colvin és la teva nova floristeria ‘online’ amb entrega a domicili. La seva missió és connectar les persones a través de la naturalesa, escurçant la cadena de subministrament i oferint productes de qualitat a preus assequibles i transparents.

Els rams estan creats amb flors de temporada. Les plantes se seleccionen acuradament i són adequades per a principiants. Rebràs les teves flors i plantes Colvin dins d’una capsa de cartró reciclatge i amb una dedicatòria personalitzable.

COM BENEFICIAR-TE DEL DESCOMPTE

1.     Entra a la pàgina web de Colvin a través d’aquest enllaç https://bit.ly/elperiodicoSV2022 o a través de l’app. 

2.     Tria si vols crear un compte o fer la compra com a convidat.

3.     Fes un cop d’ull al catàleg i afegeix el producte que més t’agradi al carro. Pots seleccionar un ram + accessori o una planta + accessori, però no més d’un producte alhora.

4.     Fes clic a «finalitzar compra», introdueix les teves dades d’enviament i tria la data d’entrega. Afegeix el codi de descompte ELPERIODICO en el camp «codi promocional» i fes clic a «afegir»; després fes clic a «continuar».

5.     Selecciona el mètode de pagament que prefereixes, completa les dades necessàries per finalitzar la comanda i fes clic a «comprar».

El codi és vàlid entre el 4 i el 14 de febrer del 2022

Oferta vàlida en qualsevol comanda a Espanya, sense despesa mínima. 1 ús / 1 usuari. No acumulable amb altres descomptes i/o promocions en curs, ni amb subscripcions. Les despeses d’enviament no estan incloses en l’oferta (T&Cs)