HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, dijous 5 de març del 2020

horoscopo-ok

horoscopo-ok

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop del dijous 5 de març, el mètode de predicció que està basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

Àries. Els enutjos sorgiran amb més facilitat que en un altre moment, àries, l’ambient està caldejat, i tu, excessivament irritable. Compensa-ho amb alguna forma de relaxació.

Taure. Hi ha situacions que t’estressaran i que voldràs solucionar com més aviat millor. Però requeriran el seu temps i està bé que així sigui. Evita discutir per nimietats; et desgastaràs.

Gèminis. L’humor per part d’una amistat farà que et plantegis solucionar una situació que s’arrossega d’algun temps ençà. Enfadar-se no servirà; hauràs de dialogar amb calma.

Càncer. Tens molta voluntat per arribar on vols, però, també, tossuderia i mal geni. Si no vols baralles que no et portaran a res de bo, controla el teu caràcter una mica més.

Leo. Sovint reaccionaràs de manera exagerada per petits contratemps sense importància a la feina. L’activitat física t’ajudarà a eliminar l’estrès i a calmar-te, leo.

Verge. No és bo que reprimeixis les teves emocions, perquè després sortiran de manera descontrolada. És millor que reflexionis abans d’expressar el que sents.

Balança. Et sentiràs molt cansat d’aguantar tant i mostraràs el teu enuig i disconformitat sense importar-te el que pensin els altres. En l’amor, ves construint la relació a poc a poc.

Escorpí. Evita actuar impulsivament i córrer riscos que no hagis controlat prèviament. Tot i que tindràs molta energia i realitzaràs tasques que requereixen esforç, posa’t uns límits.  

Sagitari. Estaràs molt atractiu i seduiràs amb facilitat, però sembla que no arribaràs a res seriós en l’amor. Pots gastar en excés per caprici si no et controles una mica.

Capricorn. Hi ha tendència als talls i a les cremades per tenir la teva ment en el que et preocupa i no en el que estàs fent. Amb la família, no siguis tan manaire i tot anirà millor.

Aquari. Aprofitaràs les oportunitats que es presentaran per dir el que penses, però has d’anar amb compte en la manera en què ho fas, perquè la forma pot espatllar el fons.

Notícies relacionades

Peixos. Intenta no estar a la defensiva i tracta els assumptes que t’importen amb molta mà esquerra. Tingues paciència amb les teves amistats, però no et callis el que els has de dir. 

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop