HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui divendres, 30 de desembre del 2018

Consulta la predicció en l'amor, feina i salut de tots els signes del zodíac, Àries, Taure, Gèminis, Càncer, Leo, Verge, Balança, Escorpí, Sagitari, Capricorn, Aquari i Peixos

horoscopo

horoscopo

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop del dilluns, 30 de desembre del 2018, el mètode de predicció basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

horòscop d’altres dies

Àries. És un bon moment per viatjar i comunicar-se amb persones de diferents cultures. T’agradarà estar amb gent, Àries, però necessitaràs, també mantenir el teu espai de llibertat.

Taure. El teu estat anímic podria influir en la teva salut. Intenta relaxar-te i fer més exercici. També, envolta’t de bona companyia, d’aquelles persones que et fan sentir bé.

Gèminis. Prova d’organitzar un dia diferent i amè perquè ara la monotonia et pesarà molt. Necessitaràs que estiguin més per tu, Bessons. No tinguis vergonya i demana més atenció.

Càncer. Un bon pla serà quedar-te a casa, cuinant, cuidant les teves plantes o fent alguns arranjaments. També, t’agradarà disfrutar de petits plaers: un bany, llegir, dormir,...

Leo. Tens molta energia i curiositat, així que qualsevol pla que et prometi estímul mental, acció i relació social t’anirà molt bé. Respecte a la teva salut, cuida’t l’esquena.

Verge. Gastaràs més del que avui havies planejat, Virgo, però et sentiràs compensat perquè t’ho passaràs molt bé. En l’amor, evita ser possessiu i disfruta del temps junts.

Balança. Tot i que vulguis complaure a tothom, està bé que provis de vetllar pels teus interessos. En general, estaràs de bon humor i disfrutaràs molt de les converses i dels viatges.

Escorpí. Et beneficiarà deixar-te portar pel que es vagi presentant en comptes de voler fer sempre la teva voluntat. Avui serà un dia molt agradable si no dones voltes al cap.

Sagitari. Prepara’t per als imprevistos, ja que les coses no passaran com havies planat. Compartiràs molt bons moments amb els teus amics i viuràs amb ells situacions sorprenents.

Capricorn. Valdrà la pena esforçar-se a crear un ambient harmònic i apartar el rancor i l’enuig. La teva sensibilitat és alta i disfrutaràs de la cultura i de les converses profundes.

Aquari. Tindràs l’oportunitat de passar un dia molt entretingut amb els teus amics. Ara, qualsevol viatge o sortida a la naturalesa que facis serà una experiència agradable per a tu.

Notícies relacionades

Peixos. És millor que no depenguis massa dels plans dels altres i t’organitzis el dia de manera que disfrutis del que facis. Si estàs enfadat amb algú, no callis.

 

Temes:

Horòscop