HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, divendres 29 de desembre del 2018

Consulta la predicció en l'amor, feina i salut de tots els signes del zodíac, Àries, Taure, Gèminis, Càncer, Leo, Verge, Balança, Escorpí, Sagitari, Capricorn, Aquari i Peixos

horoscopo

horoscopo

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop de dissabte, 29 de desembre del 2018, el mètode de predicció basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

horòscop d’altres dies

Àries. La teva vida social serà molt activa, tot i que hi ha algunes persones amb les quals et costarà tractar; et resultaran pesades. D’altra banda, amb d’altres, la diversió està assegurada.

Taure. Després d’acabar les tasques de dissabte, et quedarà temps per cuidar-te el cos o fer algun ritual de bellesa. No carreguis pesos perquè et perjudicarà l’esquena.

Gèminis. En lloc de reprimir el que sents per por del rebuig, està bé que ho expressis. Veuràs que és ben rebut.  El dia convida a la diversió en qualsevol esdeveniment social.

Càncer. Aquest dissabte, un temps per a la comunicació i el joc amb els teus éssers estimats avivarà la vostra relació. Hauries de cuidar una mica l’alimentació i menjar coses més nutritives.

Leo. La teva ment no necessita més preocupacions, sinó desconnectar de tot i passar-ho bé. Qualsevol viatge en bona companyia o un pla de lleure que t’obligui a moure’t et beneficiarà.

Verge. En aquests moments no t’agradarà el risc i aniràs a allò segur. Pot ser que decideixis repetir en aquest restaurant que tant t’agrada o que tornis a aquest lloc que t’emociona.

Balança. Estaràs en la teva salsa i et divertiràs molt en qualsevol activitat social que facis. Algun familiar estarà més distant amb tu, i necessitaràs molta xerrada per canviar-ho.

Escorpí. T’agradarà tenir una estona per desconnectar i estar tot sol, però no permetis que pensaments tristos et fastiguegin el dia; hi ha tanta cosa amb què poder disfrutar, Escorpí.

Sagitari. És un dia formidable per passar-lo amb els teus amics o fer alguna activitat amb un grup de gent amb qui comparteixis afinitats.  També és un dia propici per a l’amor.

Capricorn. Et tocarà fer el paper de conciliador i mantenir la bona harmonia allà on siguis. No t’omplis de responsabilitats i reserva un temps per descansar completament.

Aquari. Et provarà bé qualsevol activitat a l’aire lliure, i si té un toc d’aventura, molt millor. Estaràs obert a conèixer altres persones i ampliar el teu cercle d’amistats.

Notícies relacionades

Peixos. Aquest dissabte, Peixos, necessitaràs ser en ambients íntims i agradables per poder relaxar-te de la tensió viscuda durant la setmana. A més, no et faltarà el bon humor.

 

Temes:

Horòscop