HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, divendres 28 de desembre del 2018

Consulta la predicció en l'amor, feina i salut de tots els signes del zodíac, Àries, Taure, Gèminis, Càncer, Leo, Verge, Balança, Escorpí, Sagitari, Capricorn, Aquari i Peixos

horoscopo

horoscopo

2
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostrehoròscop de dissabte, 28 de desembredel 2018, el mètode de predicció basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

horòscop d’altres dies

Àries. Voldràs fer les coses amb molta pressa i no sortiran bé, Àries. Tempera una mica la teva impulsivitat i combina l’activitat amb el descans o el teu sistema nerviós s’alterarà.

 

Taure. En lloc de reprimir les teves emocions, expressa-les, sigui parlant amb algú de confiança o a través de l’art. És un bon dia per arribar a acords i per a les reconciliacions.

Gèminis. Apaivaga el teu desig de dir tot el que et passi pel cap, t’evitaràs molts disgustos. Si no vas amb presses, realitzaràs un gran treball i et sentiràs molt satisfet.

Càncer. En comptes de gastar la teva energia defensant les teves idees, posa la teva atenció a trobar experiències que t’enriqueixin. És un bon dia per divertir-te amb la teva parella i els teus fills.

Leo. És molt possible que avui gastis més per caprici que per necessitat, Leo. L’ambient a la teva llar serà molt favorable per fer les paus i compartir bons moments junts.

Verge. Et semblarà que tots estan en contra teu, Virgo. És veritat que et trobaràs amb persones més agressives però també ho és que estàs més susceptible. Expressa’t amb tacte.

Balança. Al treball hi haurà certa tensió i hauràs d’utilitzar la teva diplomàcia i saber estar perquè la cosa vagi a més. Tindràs molt bon gust per decorar de forma diferent la teva llar.

Escorpí. Aprofita aquest dia per passar temps amb els teus amics, Escorpió. El teu principal objectiu serà estar en pau amb els altres, però per a això, no busquis sempre el protagonisme.

Sagitari. És un dia de confrontacions a la llar, sobretot, si vols tenir sempre la raó. En canvi, si et pares a escoltar els altres, entendràs les seves motivacions a l’actuar.

Capricorn. Ser tan sincer pot portar-te alguns problemes, sobretot, amb aquestes persones que toleren malament la crítica i les opinions contràries a les seves. Valora si val la pena.

Aquari. Al terreny professional, descobriràs què no va bé i t’impedeix estar més satisfet i sabràs transformar-ho.  En les teves relacions, no facis cas a les provocacions d’altres.

Notícies relacionades

Peixos. Et sents amb confiança i mostraràs més iniciativa. A més, no vas tolerar que ningú et digui el que has de fer ni et critiqui. Avui, controla les teves emocions i no tinguis pressa.

 

Temes:

Horòscop